Igrali basket, Nole se obratio NBA legendi (VIDEO)

Za Novaka Đokovića se na masters turniru u Sinsinatiju sve odvija odlično. Srbin je do polufinala stigao glatko, pa je dobro raspoložen i slobodno vreme provodi družeći se sa kolegama.

Svijet 19.08.2023 | 14:09
Igrali basket, Nole se obratio NBA legendi (VIDEO)

Novak se odlično provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, u koje je stigao prvi put posle zabrane ulaska zbog situacije sa vakcinacijom i virusom korona.

Na terenu sve ide kao podmazano, zbog čega Đoković ima vremena i za druge aktivnosti. On je na društvenim mrežama objavio video na kom se vidi košarkaški okršaj sa ruskim teniserom Andrejom Rubljovim.

Pokazao je da, osim sa malom zelenom, odlično barata i sa košarkaškom loptom. Zbog čega je poslao poruku Andreju Kirilenku, legendi ruske košarke i nekadašnjem NBA igraču.

- Pod obručima sa Andrejom Rubljovim ranije u toku dana. Kirilenko, šta misliš o našim veštinama - napisao je na ruskom jeziku.

Novak Đoković se uželeo da igra na turnirima u Americi, a Amerikanci su se uželeli igre najboljeg tenisera svih vremena. I jedno i drugo su nam jasno rekli prethodni dana na turniru u Sinsinatiju - on je to pokazao maestralnom igrom, a oni rekacijama.

Novak Đoković se plasirao u polufinale masters turnira u Sinsinatiju. On je u četvrtfinalu bio bolji od Amerikanca Tejlora Frica sa  6:0, 6:4. 

Na putu do finala mu sada stoji Aleksander Zverev.

I rezultat kaže koliko je Novak bio dominantan u meču protiv američkom tenisera. Naravno, Fric je imao naklonost svojih sunarodnika u publici, ali na Srbinovu magiju na terenu niko na tribinama nije mogao da ostane imun.

Takve su bile i reakcije na poslednji poen u meču. Novakovi potezi su nagrađeni aplauzima i ovacijama navijača. To kako se branio, šta je sve uspeo da vrati, a onda i da napadne i osvoji poen zasta je bilo za divljenje.

Posle pobede nad Fricom, Novak je utiske o pobedi izneo sa osmehom na licu.

- Odigrao sam nekoliko mečeva protiv njega, gledao sam pre ovog duela naše duele od ranije. Ovde se nismo do sada susretali. Očekivao sam da će imati podršku publike. Odigrao sam bez mane prvi set, ali u drugom je bilo lošije, predao sam mu brejk, ali sam okrenuo meč - rekao je Novak Đoković.

Postajao si sve jači iz meča u meč?

- To je nešto na čemu radim svakog dana. Dižem nivo tenisa. Svaki dan imam sve bolji osećaj na terenu, a nadam se da ću tako i nastaviti. Prvi set je bio bez grešaka, naterao sam njega na iste. Bio je malo nervozniji. On je oživeo u drugom setu, ali sam ga naterao da bude u "reliju", želeo sam da diktiram tempo, radujem se novom meču sutra - podvukao je Srbin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

(Blic/Sportal) Foto: Screenshot Instragam/djokernole

Komentari / 0

Ostavite komentar