Отровали се угљен-моноксидом док су чистили подрум

Осам особа отровало се угљен-моноксидом приликом испумпавања воде из подрума Дома културе у Чрној на Корошкем.

Регион 17.08.2023 | 08:41
Отровали се угљен-моноксидом док су чистили подрум

Међу њима је и седам војника и они су превентивно превезени у болницу на лијечење, преноси РТВ Словенија.

Главни санитетски официр словеначке војске Роберт Царота саопштио је да су гасу биле изложене 32 особе, међу којима 18 припадника македонске војске, шест припадника словеначке војске и осам ватрогасаца.

Сви су ван животне опасности, а петорица припадника словеначке војске, два припадника македонске војске и један ватрогасац превентивно су упућени на болничко лијечење.

Словенију су почетком августа погодиле јаке бујичне поплаве, у којима је страдало шест људи.

(Тањуг) Фото: Клиx

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

+

17.08.2023 08:53

Дошли су вам Македонци. А Ви у Слевенији сте први запуцали у младе војнике ЈНА. А други у ХРВАТСКОЈ И СПЛИТУ су давили младог Војника из Македоније на ТЕНКУ - ВОЗАЧ, пред камерама. Сви у Југославији директно гледали. Дабогда Вас Бог казнио, адекватно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.08.2023 10:58

Све тачно. Како сијеш тако жањеш.

Name

+

17.08.2023 11:13

Казниће нападаче! А о Македонцима не причајте, мрзите их из дна душе јер не желе да се поистивјећују са Православцима и не желе ишта да имају са Србијом! Жалите да нестану и онда ви кажете да вас "без разлога сви мрзе" (осим усташа, наравно. Они су вам савезници)

Name

Мирослав

17.08.2023 11:50

За све то нико јос није одговарао. Све је сакривено, благслов је дала ЕУ. И оно убијање војника, са белом заставом, забелезено је снимком, аустриска ТВ је то показала. И тај доказ је игнорисан, јер су судови политица ризница, за ругање праву. Ко јос верује у правду, јадних и бедних дрзава на Балкану? Небеска правда, це слозити коцкице и злотворима.

Name

Јоја

17.08.2023 12:12

Дабогда их вода однела и ватра спрзила . Оне насе јаде им саљу помоц уместо насу беду да збрињавају, коме саљу устасама и нацистима

Name

Бели

17.08.2023 13:17

Јадни ми Срби ни мрава нисмо здробили а сви нас бију Словенци,Хрвати,Црногорци,Босанци,Албанци па чак и НАТО земље тј. цијела европа. Сви они су гамад а ми ???.

ОДГОВОРИТЕ