Otrovali se ugljen-monoksidom dok su čistili podrum

Osam osoba otrovalo se ugljen-monoksidom prilikom ispumpavanja vode iz podruma Doma kulture u Črnoj na Koroškem.

Region 17.08.2023 | 08:41
Otrovali se ugljen-monoksidom dok su čistili podrum

Među njima je i sedam vojnika i oni su preventivno prevezeni u bolnicu na liječenje, prenosi RTV Slovenija.

Glavni sanitetski oficir slovenačke vojske Robert Carota saopštio je da su gasu bile izložene 32 osobe, među kojima 18 pripadnika makedonske vojske, šest pripadnika slovenačke vojske i osam vatrogasaca.

Svi su van životne opasnosti, a petorica pripadnika slovenačke vojske, dva pripadnika makedonske vojske i jedan vatrogasac preventivno su upućeni na bolničko liječenje.

Sloveniju su početkom avgusta pogodile jake bujične poplave, u kojima je stradalo šest ljudi.

(Tanjug) Foto: Klix

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

+

17.08.2023 08:53

Došli su vam Makedonci. A Vi u Sleveniji ste prvi zapucali u mlade vojnike JNA. A drugi u HRVATSKOJ I SPLITU su davili mladog Vojnika iz Makedonije na TENKU - VOZAČ, pred kamerama. Svi u Jugoslaviji direktno gledali. Dabogda Vas Bog kaznio, adekvatno.

ODGOVORITE
Name

Re

17.08.2023 10:58

Sve tačno. Kako siješ tako žanješ.

Name

+

17.08.2023 11:13

Kazniće napadače! A o Makedoncima ne pričajte, mrzite ih iz dna duše jer ne žele da se poistivjećuju sa Pravoslavcima i ne žele išta da imaju sa Srbijom! Žalite da nestanu i onda vi kažete da vas "bez razloga svi mrze" (osim ustaša, naravno. Oni su vam saveznici)

Name

Miroslav

17.08.2023 11:50

Za sve to niko jos nije odgovarao. Sve je sakriveno, blagslov je dala EU. I ono ubijanje vojnika, sa belom zastavom, zabelezeno je snimkom, austriska TV je to pokazala. I taj dokaz je ignorisan, jer su sudovi politica riznica, za ruganje pravu. Ko jos veruje u pravdu, jadnih i bednih drzava na Balkanu? Nebeska pravda, ce sloziti kockice i zlotvorima.

Name

Joja

17.08.2023 12:12

Dabogda ih voda odnela i vatra sprzila . One nase jade im salju pomoc umesto nasu bedu da zbrinjavaju, kome salju ustasama i nacistima

Name

Beli

17.08.2023 13:17

Jadni mi Srbi ni mrava nismo zdrobili a svi nas biju Slovenci,Hrvati,Crnogorci,Bosanci,Albanci pa čak i NATO zemlje tj. cijela evropa. Svi oni su gamad a mi ???.

ODGOVORITE