МУП ТК испитује ко је све сарађивао са Сулејмановићем

Уред главног тужиоца и Управа полиције МУП ТК јуче су одржали хитан састанак на којем је било говора о поступању институција у вези с пријављеним кривичним дјелом насиље у породици поводом случаја Низаме Хећимовић, коју је прије четири дана убио Нермин Сулејмановић и све преносио уживо на Инстаграму.

Босна и Херцеговина 15.08.2023 | 13:02
МУП ТК испитује ко је све сарађивао са Сулејмановићем

Сулејмановић је убио три особе, три је ранио, а затим, након вишесатне потраге, починио самоубиство.

Но, утврђује се сада ко је од припадника МУП ТК јавио Сулејмановићу гдје се налази Низама Хећимовић, која се крила код тетке, и каква је улога Џенане Селимовић, полицијске службенице ПУ Градачац, у цијелој причи.

Оно што су прекјуче биле спекулације, јуче је, како се сазнаје, и дефинитивно потврђено. Незванично је речено да је троструки убица Сулејмановић био у љубавној вези с полицајком Селимовић, за коју се сумња да му је одавала информације из истраге и наводно јавила локацију гдје се крије Низама с кћеркицом.

Селимовић, која се налази ван граница БиХ, тачније на љетовању у Италији, сада пријете суспензија и дисциплински поступак јер је била у вези с криминогеном особом.

Сулејмановић је, наиме, осуђиван за различита кривична дјела, између осталог, осуђиван је прије петнаестак година и за покушај убиства, што је Селимовић знала.

Полиција и Тужилаштво, како се сазнаје, истражују још једног полицијског службеника који је, такође, имао контакте са Сулејмановићем. Ријеч је о једном високопозиционираном инспектору полицијске станице Градачац.

Ова особа, како сумњају истражиоци, већ дуже вријеме је била у контакту са Сулејмановићем. Чак су заједно ишли у теретану, а једно вријеме му је био и тренер.

Кћерка овога инспектора, такође је била пријатељица са Сулејмановићем. Прије два дана избрисала је све фотографије.

Покренута је опсежна истрага како би се видјело како је неко из врха полиције уопште сарађивао са Сулејмановићем, који је познат као криминогена особа, а камоли, како му је и да ли је помогао везано за случај Низаме Хећимовић.

МУП ТК због истраге не жели откривати детаље. 

(Аваз) Фото:Инстаграм

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Нема

15.08.2023 13:17

Ту ниста цудно,само сто је залосно да полиција сарадује а цак и емотивне везе одрзавају са криминалцина

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

15.08.2023 23:08

Назалост, досло је вријеме у којем су криминалци увазени градјани БиХ, а постен свијет није приспио нигдје.

Name

ИСТИНА

15.08.2023 14:13

НА НАСУ ЗАЛОСТ ,ТО ЈЕ СЛИКА НАСЕГ СИСТЕМА. ТАКО ЈЕ У СВАКОМ ГРАДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.08.2023 15:24

Сто веца будала популарнији си у народу! Увазаван од стране корумпиране полиције и политицара!!! Тако је у систему гдје су институције заробљене!!!

Name

НЕМОГУЋА МИСИЈА!

15.08.2023 14:54

Ајд нађите једног полицајца који се не дружи с криминалцима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ИСТИНА

15.08.2023 15:35

ТАЦНО ТАКО. НАЈБОЉИ САРАДНИЦИ СУ ПОЛИТИЦАРИ, КРИМИНАЛЦИ И ПОЛИЦИЈА. ПОВЕЗУЈЕ ИХ НОВАЦ.

Name

Њоки

15.08.2023 15:57

Тацно цијела БиХ полиција се друзи са криминалцима и тјесно сарадују.Радио сам тај посао и знам да то ради полиција .Залосно

Name

Xy

15.08.2023 14:55

Прегледајте његов телефон,то је најбоља и најверодоснија истрага.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

15.08.2023 15:14

Чудна ми чуда... Министар главни криминалац, а што не би онда били и његови запослени. Неће поштеног примити у полицију то сви знамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

15.08.2023 16:32

Ста испитујете када се зна да сте ви полицијо са њим сарађивали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаааа

15.08.2023 16:53

Ма расписиујте међународну потјерницу и хапси је у Италији одма, хитна депортација, у саучесништву је са убицом била какво љетовање,нек се купа у лавору иза ресетака дроља имаће кад,да је нећете чекат да се врати у БиХ,та је криминалац гора од тог монструма.

ОДГОВОРИТЕ