Потјера: Украо два камиона, па кола хитне помоћи

За мушкарцем из Мериленда покренута је полицијска потјера, током које се он смјењивао за воланом два украдена камиона, а затим и украденог возила хитне помоћи.Прије хапшења, он је ударио у више возила на главним саобраћајницама у околини Вашингтона, саопштила је полиција.

Свијет 13.08.2023 | 21:09
Потјера: Украо два камиона, па кола хитне помоћи

Како је наведено, потјера је кренула са ауто-пута И-66, пребацила се на ауто-пут И-395, и наставила до меморијалног правца "Џорџ Вашингтон" у Вирџинији, да би се затим вратила на И-395 у Дистрикту Колумбија, пренијела је телевизија "НБЦ".

Полиција државе Вирџинија идентификовала је осумњиченог као Дарела Колдвела (30), из Брандивајна, у Мериленду.

Он је у украденом камиону изазвао судар више аутомобила на ауто-путу И-395, затим се на меморијалном путу пребацио у други и њиме такође направио судар, иако детаљи те друге крађе нису јасни. На крају је украо и возило хитне помоћи које је стигло на лице мјеста.

Док је био у возилу хитне помоћи, ударио је у најмање 13 других возила и налетио на полицијско возило. Ухапшен је након коначног директног судара.

Колдвел се суочава са више федералних и локалних оптужница.

"У овом тренутку, државна полиција је утврдила и истражује 13 незгода које су почињене украденим возилом хитне помоћи", наводи полиција у саопштењу за јавност.

У том низу несрећа нико није теже повријеђен, али је неколико особа пребачено у болнице са лакшим повредама.

Полицајци који су учествовали у потјери и медицинари из украденог возила хитне помоћи нису повријеђени, саопштиле су власти, преноси "Телеграф".

(Телеграф) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Леле

13.08.2023 22:48

Два камиона и возило хитне. То је неки ванземаљац да може толико да вози

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

14.08.2023 12:20

Није није ванземаљац, то је њихова ситна риба, која је поцела да пуца за зивцима, превисоки напор и то, а и амбиције да стигне висји ниво, углавном превисоки задатак за њега, а и времена се мењају па бит це таквих све висе и висе.