Познато стање жене која је рањена у Градачцу

Помахнитали убица Нермин Сулејмановић у крвавом пиру у Градачцу у петак убио је своју невјенчану супругу Низаму Хећимовић.

Босна и Херцеговина 13.08.2023 | 10:09
Познато стање жене која је рањена у Градачцу

Њено убиство је преносио уживо на Инстаграму, на ком се касније још једном огласио, такође уживо.

Сулејмановић је убио још двије особе, Џенгиза и Дениса Ондера, оца и сина, који су турски држављани.

Рањени су полицајац Хусеин Которић и грађанин Недим Памуковић, као и Хариса Ондер, супруга Џенгиза Ондера.

Како је потврђено за портал "Аваза", Ондер је након јучерашњег оперативног захвата, пробуђена, свјесна, комуникативна и самостално дише.

Међутим због сложености здравственог стања још увијек захтијева интензивно праћење и лијечење.

(Аваз) Фото: Пиxселл

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хариса Çенгиз

13.08.2023 11:41

...није син него женска особа, одн сестра убијене жене и била је удата за Турчина којег јентакоðер убијен! Усоталом, дали сте само презиме. Знате лупетат И измишљати, јер мрзите Бошњаке И Турке па вам сведно како ћете напистати. Али десиће се и код вас опет, неки нови Коста и Урош па ћете да видите како Бошњаци не мрзе већ саосјећају. Овдје у тексту се примјећује И доза ликовања јер непотпуно и погтешно преносте вијест. Али, нека, биће и код вас трагедија па ћете да видите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

13.08.2023 13:46

Незнам зашто овакав отрован коментар? Можда сте директно погођени трагедијом па вам је тешко пало и то је нормално. Али није у реду да измишљате да је неко намјерно и са срећом написао нешто... Вјероватно је ваше чињенично изношење у коментару тачно, али није сигурно тачно да неко намјерно и циљано лажно пише о томе. Па ваљда вам је јасно да је данас битно да први објавиш нешто да би имао што више прегледа и читања, а тачност информације и није баш реална. Лично знам да новинари зову телефоном комшије или неког у близини и траже информације и преносе их на папир. То је могуће и у овом случају, а да неко мрзи,, некога", па тај не би ништа ни писао о томе... Зато би могли упутити извињење онима које сте, сигуран сам без разлога прозвали