Poznato stanje žene koja je ranjena u Gradačcu

Pomahnitali ubica Nermin Sulejmanović u krvavom piru u Gradačcu u petak ubio je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

Bosna i Hercegovina 13.08.2023 | 10:09
Poznato stanje žene koja je ranjena u Gradačcu

Njeno ubistvo je prenosio uživo na Instagramu, na kom se kasnije još jednom oglasio, takođe uživo.

Sulejmanović je ubio još dvije osobe, Džengiza i Denisa Ondera, oca i sina, koji su turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Onder, supruga Džengiza Ondera.

Kako je potvrđeno za portal "Avaza", Onder je nakon jučerašnjeg operativnog zahvata, probuđena, svjesna, komunikativna i samostalno diše.

Međutim zbog složenosti zdravstvenog stanja još uvijek zahtijeva intenzivno praćenje i liječenje.

(Avaz) Foto: Pixsell

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Harisa Çengiz

13.08.2023 11:41

...nije sin nego ženska osoba, odn sestra ubijene žene i bila je udata za Turčina kojeg jentakoðer ubijen! Usotalom, dali ste samo prezime. Znate lupetat I izmišljati, jer mrzite Bošnjake I Turke pa vam svedno kako ćete napistati. Ali desiće se i kod vas opet, neki novi Kosta i Uroš pa ćete da vidite kako Bošnjaci ne mrze već saosjećaju. Ovdje u tekstu se primjećuje I doza likovanja jer nepotpuno i pogtešno prenoste vijest. Ali, neka, biće i kod vas tragedija pa ćete da vidite.

ODGOVORITE
Name

Idealno

13.08.2023 13:46

Neznam zašto ovakav otrovan komentar? Možda ste direktno pogođeni tragedijom pa vam je teško palo i to je normalno. Ali nije u redu da izmišljate da je neko namjerno i sa srećom napisao nešto... Vjerovatno je vaše činjenično iznošenje u komentaru tačno, ali nije sigurno tačno da neko namjerno i ciljano lažno piše o tome. Pa valjda vam je jasno da je danas bitno da prvi objaviš nešto da bi imao što više pregleda i čitanja, a tačnost informacije i nije baš realna. Lično znam da novinari zovu telefonom komšije ili nekog u blizini i traže informacije i prenose ih na papir. To je moguće i u ovom slučaju, a da neko mrzi,, nekoga", pa taj ne bi ništa ni pisao o tome... Zato bi mogli uputiti izvinjenje onima koje ste, siguran sam bez razloga prozvali