Огласио се федерални МУП о онима који су подржавали убицу

Из Министарства унутрашњих послова Федерације Босне и Херцеговине огласили су се о проведеним активностима о онима који су подржавали Нермина Сулејмановића током преноса уживо путем Инстаграма гдје је прво претукао па потом убио Низаму Хећимовић.

Босна и Херцеговина 12.08.2023 | 17:13
Огласио се федерални МУП о онима који су подржавали убицу

Из ФМУП-а је речено:

“Одсјек за сајбер криминал у Федералној управи полиције у Федералном министарству унутрашњих послова већ је започео активности које се односе на прикупљање података, односно евидентирање особа које су на друштвеним мрежама подржавали и величали чин убиства и убицу.

Федерална управа полиције у сарадњи с надлежним тужилаштвом започеће с поступком лоцирања и документовања свих појединаца који су својим објавама ширили мржњу, подржавали и величали убиство и убицу и то не само на Инстаграму већ и на свим другим друштвеним мрежама”, навели су.

Према информацијама којима Н1 располаже већ је 40 особа лоциранио које су подржавале Сулејмановића.

Подсјећамо, Сулејмановић је убио три особе, неколико ранио те потом извршио самоубиство.

На подрчују Градачца од данас траје тродневна жалост.

(Н1/фото: Н1) 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

БиХ

12.08.2023 17:24

А ста су предузели против припадника муп-а који су се оглусили на пријаву зртве насиља која је убицу пријавила и на рај нацин, такодје, подрзали убицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

12.08.2023 20:51

Народ је болестан а поступци власти корупција и не казњавање оних који треба да су огледало друства и који су се заклели да це радити праведно и за то су плацени дају народу прави узор.

Name

Ре БиХ

12.08.2023 22:04

Нису се припадници МУП-а оглушили не лупај, мало цитај висе и не коментарси није то за тебе. МУП је поднио извјештај тузиластву за забрану приступа зртви. Да бих суд одбио

Name

Ре Ре БиХ

12.08.2023 23:50

Зртва је убицу пријавила три дана прије убиства за насиље. Хоцете реци да је у року од та два-три дана полиција предала извјестај тузиластву и да га је суд одбио? Нису насе институције, назалост, тако азурне, тако да би било паметно да Ви не коментарисете и не лупетате глупости.

Name

Добој

12.08.2023 18:04

Ста цете са тим монструмима који су подрзали убицу?? Имали дрзава механизам да их казни одлуцно и зестоко?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ипе

12.08.2023 18:19

Врана врани очи не вади.Све они знају и ко и шта,дрога,рекети,све се зна у сваком граду.САМО ГЛЕДАЈУ.

Name

Рддд

13.08.2023 18:28

А да је суд изрекао ту заститну мјеру да ли би она ста помогла како се спроводи заститна мјера, која сврха заститне мјере забрана узнемиравања и приблизавања зртви а зиве у заједницком домацинству, спавају у истој соби. Сам закон је толико мањкав и непроводив у насим условима. Овдје су заказали сви од пријатеља, родбине, институција итд

Name

Ујко Вукасин

12.08.2023 19:14

Зацудило ме да се то десило у Градачцу о којем сам слусао све најбоље. Никад нисам био у том граду али казу да је лијеп градиц. За вријеме поплаве 2010г становниство Градачца је показало велику хуманост. Спасавали и помагали су свима. И српском народу. Зао ми је за Градачац да му се то десава, да је завијен у црно. Вријеме је да полиција одузима сто висе орузја од градјана. Дјеца у куци су угрозена јер несавјесни родитељ оставља пистољ са метком у цијеви. Мада је теско, зликовац мозе свацим да се користи да неког убије. Такве људе треба познати, а знају се. Кавгадзије су и силедзије. Само кукавице ударе на слабије од себе, на зену на дјецу. Сљам од људи. Не могу да разумијем оне који могу да подрзавају овакав гнусан злоцин. Такви нељуди подрзавају тортуру и зивотиња јер им је крв зла. Њих све треба на неки оток и засејат стотине хектара кукуруза и нека једу колико себи нараде. Ако не роди кукуруз нека једу цокотке. Па би цијенили свацији зивот.. Умазена дериста, зла и лијена. Сто је дизао тегове боље да је радио послове на њиви. Да буде цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

12.08.2023 19:20

Будалетине, кад би знали ста раде, у земљу би пропали. Али то није препрека, да одседе неко време у затвору, и да раде теске физицке послове, а не да ленцаре. Будалетине, а мозда и пацјенти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

12.08.2023 22:14

Само опалити по џепу или затвор.

Name

Приједор подржава питање

12.08.2023 22:30

А ста су предузели против припадника муп-а који су се оглусили на пријаву зртве насиља која је убицу пријавила и на рај нацин, такодје, подрзали убицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

13.08.2023 08:31

Овакав шљам који даје подршку ивици треба одмах затворити,да никад више не виде сунце и мјесец

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шимо

13.08.2023 09:01

Ово је само представа за јавност у режији Кантоналног МУП-а. Сад морају да правдају свој нерад. Онај ко мисли да ће ико од ових који су подржавали напуханог криминалца, грдно се вара. Само ће се лијепо испричати у полицијској станици а затим их пустити на слободу.

ОДГОВОРИТЕ