Годину дана од стравичног злочина ЦГ и даље нијема

Заставе на улазу у Цетиње и на свим градским институцијама спуштене су данас на пола копља, поводом годишњице трагедије у којој је страдало 11, а рањено шест особа.

Регион 12.08.2023 | 12:45
Годину дана од стравичног злочина ЦГ и даље нијема

Црногорски председник Јаков Милатовић навео је да је Црна Гора и даље нема пред трагедијом која је пре годину дана дубоко погодила целу државу, преноси РТЦГ.

"На овај тужни дан мислима смо уз породице невино страдалих жртава, њихове рођаке, пријатеље и све грађане престонице Цетиње, солидарни као друштво у тешким тренуцима", навео је Милатовић на друштвеној мрежи Икс, бивши Твитер.

Догађаји попут овог су, како је нагласио, опомена да држава мора да води одговорнију политику по питању ношења оружја, заштите становништва али и унапређења менталног здравља грађана, како се оваква трагедија више никада не би поновила.

Незапамћени злочин у насељу Медовина починио је 34-годишњи Цетињанин Вук Бориловић, који је убијен након што је из ватреног оружја усмртио 10 суграђана, међу којима је било двоје деце.

(Тањуг) Фото: Архива/ Телеграф

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

055

12.08.2023 14:12

Заиста се мора неко побринути о менталном здрављ,прије годину трагедија на Цетињу ЦГ,недавно Београд,Србија рво прекјуче Градачац БиХ,и само очекивати када ће психопата да се пробуди било гдје....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 055

12.08.2023 15:43

Тачно што кажете. Али још нема казни. Исусе. Па зар те институције , бадава примају плату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прасеци

13.08.2023 00:03

Да је освојио тениски турнир, сви би говорили како сте истих гена и коријена, како сте ви небески народ и како васе говно не смрди! А када је побио пола улице, то се зове изоловани крвави пир и није један од вас?!??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

13.08.2023 10:30

Јесте, има и код нас Срба кукоља и то баш. Ево тебе први нпр. Полатињени Србин, или потурчени Србин. Потурице увијек горе од Турака, да се докажу. Ти си само љубоморан и јадан.

Name

Прасеци

14.08.2023 02:15

Љубоморан на то сто је побио пола улице, који си ти болесник сине, комплекси извиру из тебе. Питај огледало ко је најлудји…