Огласио се полицајац рањен у масакру у Градачцу

Херој који је покушао да спречи помахниталог убицу и сам је рањен у крвавом пиру.

Босна и Херцеговина 12.08.2023 | 09:42
Огласио се полицајац рањен у масакру у Градачцу

Хусеин Которић, полицајац који је рањен у петак од руке Нермина Сулејмановића, који је убио невенчану супругу и још двоје људи, огласио се за Телеграф након трагичних догађаја.

У мору информација које су јуче кружиле појавила се и она да је Которић подлегао повредама. Срећом, то је убрзо демантовано, што је и сам Которић потврдио за наш портал.

Он је, наиме, након збрињавања у болници, отпуштен на кућно лечење. Када смо га контактирали имао је да нам каже само једно: "Хвала на бризи, добро сам".

О самом догађају, како његова професија и налаже, ништа није желео да говори.

Подсетимо, Нермин Сулејмановић (35), убио је у петак три особе и још толико ранио у Градачцу код Тузле у Босни и Херцеговини. Страдале су његова невенчана супруга Низама Хећимовић, младић (23) и његов отац, Денис и Ондер Џенгиз, турски држављани, које је убица од раније познавао и са њима био у судском спору.

Сулејмановић је, осим Которића, ранио и рођака убијене Низаме, Недима Памуковића, и Харису Џенгиз, супругу убијеног Ондера.

Лекари се боре за живот Харисе, која је са тешким телесним повредама примљена у болницу.

Хоспитализована је и деветомесечна беба убице и убијене. Дете је пронађено у кући у којој јој је мајка убијена у локви крви и превентивно је хоспитализована на Одељењу педијатрије у УКЦ Тузла.

(Телеграф) Фото: Пиxселл

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Оли

12.08.2023 10:55

Е туго јадно дијете за читав живот обиљезено од оца монструма и живот без мајке🙏🙏🙏

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

12.08.2023 12:16

Зсшто је херој? Радио је свој посао за који је плаћен и који укључује такве ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурга Дрот

12.08.2023 14:26

Овоме Полицајцу желим брз опоравак, пуно среће у животу, дуг живот и здравља, али, имам једну замјерку, на спорости и непрецизности ,приликом употребе оружја ! Није само он такав, већина Полицајаца је таква ! Значи, да се уведе гађање бар једном седмично, са што више испаљених метака !

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

12.08.2023 15:30

Мени само једно није јасно! Дебил је сатима ливе снимао све сто се десава….. Гдје је полиција за то вријеме?????

ОДГОВОРИТЕ