Саучесници у фемициду: Жртва из Градачца пријавила насиље, а институције је испоручиле убици

Овај случај поново је актуелизирао фемицид као кривично дјело убиства почињено из мржње према женама, а које закон не препознаје као посебан облик кривичног дјела. И у овом случају жртва је институцијама пријављивала насилника, које су очигледно заказале.

Босна и Херцеговина 11.08.2023 | 19:53
Саучесници у фемициду: Жртва из Градачца пријавила насиље, а институције је испоручиле убици

Нови случај фемицида догодио се јутрос у Градачцу.

“Три особе су данас усмрћене на подручју Градачца а три рањене из ватреног оружја. Ради се о пунољетним особама. Осумњиченог Нермина Сулејмановића (35) из Градачца су полицијске снаге лоцирале на ширем подручју Градачца. Он је починио самоубиство. Сулејмановић је из пиштоља усмртио своју бившу супругу и два мушкарца, оца и сина. Ранио је једног полицајца, те још једног мушкарца и жену на различитим локацијама у Градачцу. Полицијске снаге су на терену. Увиђај ће обавити дежурни тужилац у сарадњи са истражиоцима Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и ОКП ПУ Градачац”, рекао је портпарол Тужилаштва Тузланског кантона Адмир Арнаутовић.

Сулејмановић је свој злочин уживо преносио на друштвеној мрежи Инстаграм. Препоручујемо да не гледате поменути садржај, а уколико сте у могућности пријавите узнемирујућу снимку.

Овај случај поново је актуелизирао фемицид као кривично дјело убиства почињено из мржње према женама, а које закон не препознаје као посебан облик кривичног дјела. И у овом случају жртва је институцијама пријављивала насилника, које су очигледно заказале.

Јандранка Миличевић, директорица фондације Цуре каже да имамо разлога се забринемо због честих случајева фемицида.

„Имамо разлога се се забринемо јер је забрињавајућа информација коју је он јавно рекао – имала си храбрости да ме пријавиш полицији. Поново институције нису препознале насилника и нису препознале колико је оапсан не само за њу него за цијело окружење јер видјели смо шта је урадио. По мени представници  институција не одрађују оно што требају. Он је био насилан, а њему је оправдање било – ти си ме пријавила полицији. Они су морали бити свјесни раније објава и профила. Види се да је он насилник, један ужасан човјек. Он може, жао ми је, окуражити друге. Представници институција морају озбиљно приступити свакој пријави, свакој пријетњи, сваком нападу поготово на жене и дјецу. Сад се показало страшно“, рекла је Миличевић за Буку.

На неефикасан рад институција и неспремност државе да додатно заштити жене Бука је раније упозоравала. Институције често не реагују ни када жртви буде најављено убиство, као што се десило у случајму Алме Кадић којој је бивши партнер, прије него што ју је убио, послао више од 2.000 пријетећих порука.

„Ово је задња опомена представницима институција да се морају забавити насилницима. Мушкарци су и поред тога што су пријављивани полицији убијали своје жене и партнерице јер је то у њиховој глави доказивање мушкости“, додаје Миличевић.

Елведина Алић предсједница Удружења „Нера“ из Коњица која је прије два дана била једна од организаторица протеста подршке Ениси Клепо за Буку каже да ако институције не штите жене које пријављују насиље, ко ће онда заштитити жене које не пријављују насиље.

„Згрожена сам убиствима у Градачцу. Босна и Херцеговина постаје несигурно мјесто за живот. Жене у БиХ су посебно угрожене. Жена која је пријавила насилника није била заштићена. Каква је ово порука свима нама”, пита се Алић.

Убица је након фемицида и убистава и даље у бјекству, а на Инстаграм профиле је најавио да ће наставити убијати.

“Најсторожије осуђујем сваки облик насиља. Фемицид је резултат немоћи државе да заштити своје грађанке. Повријеђена сам као људско биће, ови данашњи изгубљени животи су трагедија и рана свих грађанки и грађана БиХ Најдубље саучешће породицама убијених”, додаје Алић.

Бука

 

Коментари / 61

Оставите коментар
Name

Она га је бирала

11.08.2023 20:23

ЗАТО што је криминалац, не ИАКО је криминалац... Да му је сестра, мајка, комшиница, да га на било који начин НИЈЕ БИРАЛА, па да кажем морамо заштитит жртву по сваку цијену... Али стварно не знам кад му видим слике, шта је мислила какав је?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.08.2023 21:52

Па ста има везе сто га је она бирала. Мозе се и погријесити у избору, зар треба да испаста цијели зивот због једног погресног избора.

Name

Да ли си нормалан?

11.08.2023 22:30

Она му је бивса зена. Она га је пријављивала. Она је покусала да се најгоре не деси. Она није била застицена. Она је зртва. Она је муцки убијена. Она је мртва.

Name

Невена

11.08.2023 23:57

У праву сте.Не вјерујем да није знала за његову прослост,јер је вец био пријављен,а и криминалац је

Name

Ре

11.08.2023 23:58

Бирала га је како је бирала. Али поента је у томе сто они који су требали да је застите то нису уцинили. Напротив, неко од њих му је дојавио да га је пријавила. У томе је поента. Јер, сутра це вам такав напасти дијете, а ви га немате коме пријавити. Проблем је дубљи, слозенији И опаснији него сто ви то мозете појмити. А тек болесници који лајкују видео док зивотиња ломи јадну зенуи на крају убија. Друство нам је болесно, нема даље.

Name

Ух

12.08.2023 03:20

Јел то обухвата и наш додиленд ил је у широј околини..

Name

ре она га је...

12.08.2023 08:40

Да ли га је бирала или није,немам појма.Знам само да би било људски, да је он пусти.Остави на миру,кад га она висе неце. Брак,заједница, није као она прица,пао сломио ногу и цео зивот (казњен) осеца промену времена. Неко зели некога,то је у реду.Када додје време да га висе не зели и то би требало да је у реду.Крај прице.

Name

075

12.08.2023 09:13

@Она га је бирала НАЖАЛОСТ, 95% дјевојака у годинама од 18 па рецимо до 27 година "старости" изабирају овакве "жестоке" момке који се баве криминалом, који узимају рекет, који краду јер најбитније је за данашње дјевојке да момак има новца да јој купи скоро све што јој се прохтије, погледајте данашње дјевојке умјесто да уживају у младости оне "уживају" у пластичним операцијама све исте као са покретне траке, а дјевојке не занима како је момак стекао новац, па макар и банку обио, битно је да има за њу! Многи се неће сложити са мном али пишем истину!

Name

075

12.08.2023 09:18

@Ре Реците ми (т)ко? На тзв. Тузланском, злоупотреба имена Тузла јер кантон је маћеха Тузли већ 30 година јер не владају СДА и ХДЗ БиХ у Тузли, кантону 95% "ухљеба" на опћинским, градским, кантоналним "јаслама" ПОЈМА НЕМАЈУ нити о чему јер су ту на основу "партијске књижице", погледајте "министра" МУП ТК, "премијера" ТК, "министра" из Вијећа министра БиХ, итд. па у нормалној држави не би могли бити портири или чобани, није ми намјера да вријеђам портире и чобане напротив!

Name

075

12.08.2023 09:19

@Невена Већина, огромна, младих жена воле такве јер такви имају новац а младе жене на занима како и на који начин је дошао до њега, говорим о младим женама из БиХ!

Name

Армин

11.08.2023 20:29

Овакве и слицне "потајне убице" морају се правовремено и правосназно санкционисати и под лупу заувјек ставити, а њихове сауцеснике, у сваком погледу, се морају такодје "преваспитати". У сваком друству постоје овакви "типови", али оно сто је поразавајуце је то да код нас то одговорни политицари не зеле да виде а нити да се цивилизацијски понасају, вец својим бахатим и примитивним свакодневнимн иступима увелико доприносе да се ЗЕНЕ не постују !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуркиц

12.08.2023 06:29

СВЕ ОВО СЕ ДЕСАВА У ДРЗАВАМА ГДЈЕ ЈЕ СУДСТВО И ТУЗИЛАСТВО КОРУМПИРАНО..НИЈЕ ОВО ПРВИ СЛУЦАЈ ОВОГА УБИЦЕ АЛИ СВЕ СЕ ТО ГЛЕДАЛО ПОГРЕСНО..ЕВО ЦИТАМ ПРИЈЕ ПАР ДАНА У ТЕСЛИЦУ У САОБРАЦАЈУ ЦОВЈЕК БЕЗ ВОЗАЦКЕ УСМРТИО ТРИ ОСОБЕ И САДА ОЦЕ ДАГА ОСЛОБОДЕ САМО ЗАТО СТО ТАТА ИМА ПУНО ПАРА..ПА БЕМТЕ ДРЗАВО.

Name

075

12.08.2023 09:24

@Армин Реците ми (т)ко ће законе донијети, (т)ко ће их примјењивати, итд.?! Сви ти закони би били "мртво слово на папиру"! Па "наше власти" у БиХ се не могу нити око чега договорити, осим око подјеле плијена, мислим новца и позиција а имају "поданике" гдје већина резонира на начин "добро је он је НАШ лопов" и зато ово што нам се свима дешава, нажалост, заслужили смо јер 33 године спуштамо сви ми из БиХ главу и "владају" нам најгори олош који постоји код нас у БиХ!

Name

Па

11.08.2023 20:29

Мускарци су излудели од тесне и прозирне одеце у којој се све види

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данас

11.08.2023 20:30

Када човијек млати жену комшије шуте,а када одврне музику зове се полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Да

11.08.2023 22:08

Јако добро запажање !

Name

Ре

11.08.2023 22:58

Кратко а све рецено

Name

075

12.08.2023 09:28

@Данас Људи не воле да се замјерају, по цијену властите штете! Живим у улазу гдје се 1/3 станова издаје "на црно" због Панонских "језера", три баре, пожалим се сусједи на "госте" из Њемачке, "гида" до 5 ујутро полиције нема нити на видику, и крај добросусједских односа јер "стока" смо сви ми, дакле можете некоме бити одличан сусјед 26 година и само мали приговор и ТХЕ ЕНД са односима и онда добијете вјечног непријатеља на вратима!

Name

Најстрозе

11.08.2023 20:34

Казнити насилнике! Зене морају бити застицене. Ово је страсно сто се догодило. Како то да полиција послије пријаве насиља није одредила задрзавање??? Или притвор ??? Треба законе јос строзије направити, кад се пријави насиље одмах одредити притвор и касније забране приласка бар на годину дана. Ако треба никада мускарац да не придје зени све до развода. Казити насилника да се висе не мозе вратити у куцу или стан који онда припадне зртви насиља. Само овом мјерама мускарце треба обуздати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.08.2023 06:31

Ко да казни насилника кад данас судијама и тузиоцима дас сто ,двјеста марака и радис ста хоцес ..нема зако.нема ниста ..мафија влада

Name

075

12.08.2023 09:49

@Најстрозе Све земље настале распадом еx-xу ( осим Словеније ) завршит ће катастрофално. Није за то крив излазак из бивше земље па чак ни начин на који се догодио, него потпуно несналажење у новонасталим околностима. Кримоси, лопине и разни други мангупи су обукли свилена одијела и ушли у политику. Јефтином националистичком причом су обезбијеђивали гласове док нису толико ојачали да су поробили све остале. Колико су они криви исто толико смо и ми јер смо им то допустили. Сви губе биологију, млади људи бјеже, урушувају се мировински и здравствени сустави и на крају ће се они који остану изгристи између себе попут пацова.

Name

Уцитељица

11.08.2023 20:44

Овакав слуцај треба да анализира "струка". Бар струке имамо на претек у Републици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.08.2023 22:08

Све струка у политицким партијама. Сав руководеци кадар је у партијама, а партије су генератор примитивизма, корупције, депрофесионализовале су све институције, па нико висе не ради како би требало и како закони налазу, све мозе и овако и онако, зависи о коме се ради?

Name

Добар коментар

12.08.2023 05:42

Избацити га из куце цим помисли на насиље, па нек иде испод моста да зиви. Забранити му да придје дјетету. Мора се мијењати закон зене нису застицене у БиХ. Зене се морају едуковати и подстицати да пријављују насиље. Да је дрзава и власт права свака пријава би била плацена, тако је било и за силовање у рату. Засваку пријаву исао је новцани подстицај. То се мора увести и код пријаве насиља. Зене су подлацене, имате у Бања Луци слуцај гдје један цовјек неколико година малтретира зену и ником ниста. Преутицајан има неколико продавница, а она мора остати и трпити. Зена мора послије пријаве насиља да има финансијску подрску дрзаве да би могла егзистирати и одвојити се од насилника. Сваки мускарац у некој фази брака постане насилан и то треба одмах санкционисати. То је прави пут да зене буду слободне, застицене и финансијски обезбједјене. Овога це све бити висе ако се не измјени закон.

Name

075

12.08.2023 09:29

@Ре Браво!! Још да сте струка ставили под наводнике коментар би Вам био савршен!

Name

Ре Добар коментар

12.08.2023 09:36

Ко да мијења закон?! Стаса Косарац који је малтретирао своју зену и његови партијски другови, који су, неказњавајуци га за то недјело, истог подрзали. Знаци да су и они исти. Док је ова примитивна багра на власти, криминалци су увазенији градјани ове дрзаве, него постен свијет.

Name

РЕ Добар коментар

12.08.2023 13:47

Ако буде прелако избацити из куће, то ће једна мањина жена користити да избаци поштеног човјека на рекла казала, па онда ДОВЕДЕ ОВАКВОГ .. Ионако нам је низак наталитет

Name

ЗАКОНИК

11.08.2023 21:03

Сваким даном ће бити све теже и теже. Правосуђе нам је поткопано корупцијом а нико не реагује. Требамо се спремити за наставак...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балкански примитивци

11.08.2023 22:01

Треба их кривицно гонити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узбуна!!!

11.08.2023 22:02

Полиција - ради за криминалце ( наравно част изузецима), Тужитељство - увезано са криминалцима ( част изузецима), Судство исто тако. Јер како објаснити да је жена пријавила монструма за насиље и побјегла тетки с дјететом, а полиција дојављује монструму да га је она пријавила за насиље. Држава се треба сутра на ноге дићи у знак протеста за нерад институција. Па ово це овдје бити Мексико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.08.2023 22:03

Примитивизам без праве полиције и правосуђа и ево резултата. Сваки дан је све горе и горе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаик

11.08.2023 22:06

Ви ништа не разумијете, ствар је тако једноставна, полиција оваквима не смије ништа, не желе да се замјере са њима, али стварно ! Више од пола полицајаца треба смијенити и на њихова мјеста поставити људе који имају муда , који хоће потегнути пиштољ , пендрек и песницу, на силу се иде још већом силом ! Шта ћеш када се код нас и полицајци набилдају и мисле да су дасине а у ствари то их успорава и на дуже физичке напоре не могу ништа, брзо остану без даха ! Ако се неки јадник од 50 кила напије и прави срање е онда ови набилдани проводе силу на њему, али свеједно ни са њиме им не иде баш лако ! Све у свему, све је ово срање !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

11.08.2023 22:27

За ово најмање 10 људи треба кривицно да одговара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

11.08.2023 22:34

Зашто жене бирају овакве типове? Нормални мушкарци су им досадни а насилници и кримоси су кул.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.08.2023 00:06

То су лични избори који се нас не тичу. Али се нас као друштво тиче то да ли институције раде свој посао. Доста више са глупим коментарима

Name

Ре Ре

12.08.2023 13:33

Није то баш тако да нас се не тиче, друштво се бори и против пушења јер лијечење рака плућа плаћамо сви ми.. А ово су још горе ствари, поготово што овакви посију још по неколико дјеце мимо брака а склоност криминалу је добрим дијелом генетска, дакле биће их све више и више а поштених све мање, КАКО НАС СЕ ОНДА НЕ ТИЧЕ?

Name

Какав фемицид и мантре

11.08.2023 22:46

Убио је и мускарце, ради се о кладицном психопати који се изругава зртвама да ду оне криве сто је поцинио зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

12.08.2023 13:34

Изгледа је ОК убијати мушкарце, само су жене људска бића

Name

Циталац

11.08.2023 23:08

Дали це уследити хапсење одговорних у институцијама које су заказале или це проци само са неком дисциплинском санкцијом ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

11.08.2023 23:31

Све води слуцај егоизму поремеценом .! Сто мозе зена цовјека психицки излеватити то га ни једна болест немозе изненадити , као зенско понасање и провоцирање према музу.!!! Ово су слуцајеви болести и без стрпљења , и знас косам ЈА, то постоји и код зенска, и код муска !!! Када долази до неспоразума идабет када су преваре емоција , ту се губе главе таквог смо ментилитета , Старовјковни закони и обицаји. Наравно у напустеним емоцијама су освете без граница као сто је се и у овом слуцају показало , како то спријецити теско!!! Неки се помире , а неки немогу да те изгубљене емоције помире , па се освете једни другим на нај грубљи нацин , Наравно свако мора сам да види када долази до таквих понасања , напусти и удаљи се од такве особе која је склона провокацијама , проблемима , покварено понасање теско је излијецити било зенско или муско. Свима потрефљеним моје сауцесце , и озледеним брз опоравак , Не поновио се слуцај никад висе ,!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

12.08.2023 01:14

Какви коментара ! Није овдје Полиција крива, и друге иституције , ово је исцидент измеду њих двога надмудривања муза и зене , провакације и.т.д. она га испровоцирала или он њу ,а он добио психицки колапс и то је то , питање стаје се ту измеду њих десавало., за сваду увјек потребно двоје , које у праву ??? А да трба зену заститити од насиља ДА, а тако и муза од зене , то је нормално , а да зена муза стави у папуцаре то није нормално или многи то себи не дозвољавају .! Скакљиво било ста реци унапријед ,али то це се испитати у сваком слуцају, који су били узроци зла несреце ,!!! ЗАЛОСНО, за све моје сауцесце ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

12.08.2023 05:45

Нико не прича одакле му пиштољ легалан или ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Коле

12.08.2023 13:36

Нарко дилер, такви ће увијек наћи пиштољ, добро да није имао ЗОЉУ

Name

Орхан

12.08.2023 06:24

Сигурно да је убица дрзао орузје нелегално. Назалост сад и код нас мозе се купит орузје сверцом. Али цињенице јесу, говорим невезано за овај слуцај да особе које имају налазе од неуропсихијатра и психолог да су неурацунљиве а ипак носе орузје легално. Комисија одобрила. Знао сам такве који су махале папирима да су психицки болесни а онда махали и пистољима и пуцали у пола бијела дана из цеифа. И пријетили људима. Ако неуропсихијатар дадне дијагнозу да је пацијент тезак психицки болесник онда је то тако и не мозе се сматрат здравим цак и ако глуми паметног. Психијатар зна о каквој се особи ради и мора се вјероват дијагнози коју љекари неуро психијатри напису. Неурозни људи су јако болесни људи. Опасни ако не узимаји лијекове. Цак и ако су пасивни јер их неуроза мијења. А ово све има везе са неурозом. Такви људи не могу да трпе и узнемирење се претвара у несавјесност, бијес, невладање самим собом и такви људима је пао мрак на оци и виде само оно сто они хоце у том свом бијесу и нервози. Познавао сам породице у којима је муз алкохолицар пријетио не само да це убити зену него и дјецу. И ходао је са бомбом и нозем уза се. Полиција је била обавијестена али му нису прилазили. Умро је прије него сто је стигао наскодит породици. Изгорио од алкохола. Никад воде није пио. Само ракију. И какво рјесење је дрзава могла да понуди. Да га лијеци насилно од алкохола. Да га дрзи затвореног а није поцинио убиство иако је спремао се на то. Цак и ако је зена у сигурној куци опет убица мозе прици. И докле тако. Зато савјетујем родитеље да не дају кцер алкохолицарима а кцерке савјетујем да се не удају крадом без благослова родитеља или да родитељи цак и не упознају будуцег зета. Свака кцер мора да зна да нема право да својим родитељима ували пјандуру као зета јер је тај зет проблем и за њих. Трпе и родитељи који то нису заслузили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

12.08.2023 15:38

Свака цаст на коментару. Вецина коментара је апсолутно на мјесту. То је добар показатељ да смо јос увијек у вецини здраво и нормално друство.Има наде за нас!

Name

Коле

12.08.2023 06:36

Ето сад ко бајаги институције це прицат пар Дана ово оно вако нако И ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

12.08.2023 06:46

Кад су се сличне ствари десиле прије пар мјесеци у Србији, већина коментара у Сарајеву и осталим срединама је била "нека, и треба им, враћа им се све шта су радили 90-тих". Сад се види да је карма чудо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

12.08.2023 07:32

Шта је мотив и узрок? Суд приликом развода одређује вријеме виђања дјеце. Ако се неко не придржава што је у последње вријеме све чешће да ЖЕНЕ не дају дјецу очевима и манипулишу дјецом. Социјални радници не раде на промјени Закона о виђању дјеце. То је разлог насиља као и нерад социјалних служби. Нико не зна шта ко има у глави. Социјалне службе нису у стању ништа да рјеше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Д

12.08.2023 14:17

Да, ал су зато у стању да примају плату, и иду на море

Name

Xxx

12.08.2023 07:46

Држава, систем, политика, криминал, корупција...е то је разлог. Све кад увежеш добијеш убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

12.08.2023 07:59

У овој дрзави се морате сами заститити..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

12.08.2023 08:18

Све је до институција, њихов нерад је пресао у категорију епских размјера. Све у цему дрзава има додира је уништено, функционисе захваљујући малом броју људи који су одговорни на лицном нивоу а не зато сто систем функционисе Све, апсолутно све у цему постоји дрзавни интервенционизам је у уништено а најважнији разлог је кадровска политика тј. странацко запошљавање

ОДГОВОРИТЕ
Name

yyy

12.08.2023 08:38

прво треба казнит те којимаје зртва пријављивала па онда врсит испитивање коликоце тог јос бити токје тек поцетак таконамсе писе са овом власти и слузби безбедности теско нама каканамје полиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

yyy

12.08.2023 08:40

сто једна луда уради десет паметних немозе ресит сацувај бозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

српски језик

12.08.2023 09:22

До када ћемо опонашати запад у свему? Фемицид? Немамо нашу ријеч? Зато нам је овако изопачено у свим сферама живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре српски језик

12.08.2023 10:07

Ееееее то је мода новинарска или Марјанова.

Name

РЕ Српски језиак

13.08.2023 11:24

Фемицид је латинска ријеч, а Српски језик користи ОГРОМАН вокабулар из латинског, дакле то је тако рећи српска ријеч, латинског поријекла, а не енглеска или "западна"... Само не слажем се да су ово убиства жене "само зато што је жена", а ону двојицу потпуно недужних нико ни не спомиње, јер су мушкарци...

Name

БЛ

12.08.2023 09:23

ста оцекивати у земљи гдје полиција убија, дила дрогу, пљацка по аутопутевима, једном рјецју огрезла у криминалу..немамо ми ниста боље да оцекујемо док год је тако..полицајцици легитимису по улици боранију и јаднике, знаци сто јадније изгледас веце су могуцности да це те легитимисати и лафо провјеравати, а ове кримосе немају јајца криво погледати..ето гдје ми зивимо, уганда строга...сељацине направиле салас од дрзаве..знају само лимузину купит насим парама

ОДГОВОРИТЕ
Name

П 47

12.08.2023 12:47

Незнам јдали је зена имала породицу.Засто дзукела није убијен раније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

12.08.2023 13:45

Узас,туга ,трагедија...Не треба никога осудјивати,зарад одабира... Срамота полиције и власти ,требају се и они кривицно гонити,засто нису лисили слободе насилника,који је вец био пријављен.Како их није стид само реци познат од прије полицијским органима. Сауцесце породицама ...да се никада никоме не понови

Name

РЕ П47

12.08.2023 14:18

Породица јој рекла немој се замијерати, он има пуууно пара