Породици из Србије по уласку у Грчку се губи сваки траг

Српска породица из Јагодине, Снежана Стаменковић и Александар Јоксић или Јоксимовић кренула је у Грчку на летовање и у међувремену нестала, наводи се у Фејсбук групи Ливе фром Грееце. Како се наводи у Фејсбук групи Ливе фром Грееце, њих двоје су са две ћеркице кренули у недељу на Тасос.

Регион 08.08.2023 | 21:51
Породици из Србије по уласку у Грчку се губи сваки траг

Породица вози црну "опел корсу" са двоја врата.

Из Министарства спољних послова Србије потврдили су да још увек немају пријаву о наводно несталој породици.

Како се наводи у групи, не знају се неки кључни детаљи, на које се тачно место на Тасосу породица упутила, као ни да ли су пут реализовали преко туристичке агенције.

"Од тада се не може ступити у контакт са њима. Пријављено је полицији, прешли су српску и македонску границу, ушли у Грчку и од тада им се губи сваки траг. Родитељи покушавају да ступе у контакт са њима, али телефони су угашени", наводи се у поменутом апелу.

Апелује се да се у помоћ укључе и агенције.

"Молимо да се укључе и туристичке агенције и да провере у својим базама да ли имају путнике под ових именима. На тај начин ћемо сазнати име хотела у којем су одсели, контактирати власнике и лако сазнати да ли су стигли. Ми верујемо да само нису стигли да се јаве. ПС. Постоји могућност да се Александар презива Јоксимовић, а не Јоксић, јер смо добили два апела са различитим презименима" пише у објави на групи.

(Курир.рс/Телеграф) Фото: ЕПА/ГЕОРГИ ЛИЦОВСКИ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Реално

09.08.2023 07:29

Људи отишли на одмор, угасили мобител и сад их цијела држава трази... Е вала... Да је била несрећа Грцка полиција би обавијестила амбасаду Србије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

09.08.2023 08:24

Страшно. А можда хоће одмор. Јер од телефона, неможе се нико одморити. Незнано ред и правила понашања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влада Легенда

09.08.2023 13:50

Реално,проблем постоји ....у смислу да не могу да их контактирају родитељи, што је апсолутно очекивано кад се негде отпутује. Овде је нејасно ко је тачно пријавио да су нестали....

ОДГОВОРИТЕ