Porodici iz Srbije po ulasku u Grčku se gubi svaki trag

Srpska porodica iz Jagodine, Snežana Stamenković i Aleksandar Joksić ili Joksimović krenula je u Grčku na letovanje i u međuvremenu nestala, navodi se u Fejsbuk grupi Live from Greece. Kako se navodi u Fejsbuk grupi Live from Greece, njih dvoje su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na Tasos.

Region 08.08.2023 | 21:51
Porodici iz Srbije po ulasku u Grčku se gubi svaki trag

Porodica vozi crnu "opel korsu" sa dvoja vrata.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije potvrdili su da još uvek nemaju prijavu o navodno nestaloj porodici.

Kako se navodi u grupi, ne znaju se neki ključni detalji, na koje se tačno mesto na Tasosu porodica uputila, kao ni da li su put realizovali preko turističke agencije.

"Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni", navodi se u pomenutom apelu.

Apeluje se da se u pomoć uključe i agencije.

"Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli. Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave. PS. Postoji mogućnost da se Aleksandar preziva Joksimović, a ne Joksić, jer smo dobili dva apela sa različitim prezimenima" piše u objavi na grupi.

(Kurir.rs/Telegraf) Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Realno

09.08.2023 07:29

Ljudi otišli na odmor, ugasili mobitel i sad ih cijela država trazi... E vala... Da je bila nesreća Grcka policija bi obavijestila ambasadu Srbije...

ODGOVORITE
Name

+

09.08.2023 08:24

Strašno. A možda hoće odmor. Jer od telefona, nemože se niko odmoriti. Neznano red i pravila ponašanja.

ODGOVORITE
Name

Vlada Legenda

09.08.2023 13:50

Realno,problem postoji ....u smislu da ne mogu da ih kontaktiraju roditelji, što je apsolutno očekivano kad se negde otputuje. Ovde je nejasno ko je tačno prijavio da su nestali....

ODGOVORITE