Мушкарац четврта жртва поплава у Словенији

У септичкој јами на подручју Моста при Коменди, у Словенији, јутрос је пронађено тело мушкарца за којег се претпоставља да је преминуо приликом отклањања последица поплава, пошто је упао у отворени шахт, преносе словеначки медији. 

Регион 07.08.2023 | 09:27
Мушкарац четврта жртва поплава у Словенији

Службеници Полицијске управе Љубљана су ујутру добили обавештење да је у септичкој јами пронађена мртва особа, преноси ТВ Словенија. 

Према писању портала Камник инфо, мушкарац је наводно преминуо када је упао у отворени шахт.   

Како се наводи то је четврта жртва поплава у Словенији - у Теменици је у недељу увече пронађен утопљеник, у суботу је вода однела старијег мушкарца који је живео на обали Саве на подручју Томачева, а у петак старију жену на подручју Камника.

(Тањуг) Фото: Полиција Словеније

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маре

07.08.2023 12:09

Гледам вести: један спасен од срца,други са пола попљављеног цамца, а други мртав у саобрацајки са секунд, овдје мртав поред своје куце од поплаве, и тако даље. Сад је питање : јел да се радујемо од овог спасеног или тугујемо од овог мртвог. Зивот је проклет, а земља доноси и радости и туге, ко употребљава превисе осјецања на несто, тај је изгорио. Зато зиви како зивис и цао, надрљат цес прије или касније то ти је судјено, а онда после свега тога, гледам неке такозване хероје( не мислим на спасиваце) на ТВ- ју, коју продају маглу како хвате бога за јај*(политицари,спортисти,..) а наивни јос верују да мозе бит цовјек несто висе посебан од другог цовјека,узас, а и ови ко трцкају за мном, мисле да це придобит несто, будале, вредим исто ко сви остали, али будале остају будале па ме нервирају и праве ми проблеме, јер мисле да је то за њих правда, посто понеке зене а и покоји мускарац не могу доц до сањског(вредног) мускарца(мене) јер јих игнорисем. Ја сам сањски до мог. Нико није посебан.

ОДГОВОРИТЕ