Muškarac četvrta žrtva poplava u Sloveniji

U septičkoj jami na području Mosta pri Komendi, u Sloveniji, jutros je pronađeno telo muškarca za kojeg se pretpostavlja da je preminuo prilikom otklanjanja posledica poplava, pošto je upao u otvoreni šaht, prenose slovenački mediji. 

Region 07.08.2023 | 09:27
Muškarac četvrta žrtva poplava u Sloveniji

Službenici Policijske uprave Ljubljana su ujutru dobili obaveštenje da je u septičkoj jami pronađena mrtva osoba, prenosi TV Slovenija. 

Prema pisanju portala Kamnik info, muškarac je navodno preminuo kada je upao u otvoreni šaht.   

Kako se navodi to je četvrta žrtva poplava u Sloveniji - u Temenici je u nedelju uveče pronađen utopljenik, u subotu je voda odnela starijeg muškarca koji je živeo na obali Save na području Tomačeva, a u petak stariju ženu na području Kamnika.

(Tanjug) Foto: Policija Slovenije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mare

07.08.2023 12:09

Gledam vesti: jedan spasen od srca,drugi sa pola popljavljenog camca, a drugi mrtav u saobracajki sa sekund, ovdje mrtav pored svoje kuce od poplave, i tako dalje. Sad je pitanje : jel da se radujemo od ovog spasenog ili tugujemo od ovog mrtvog. Zivot je proklet, a zemlja donosi i radosti i tuge, ko upotrebljava previse osjecanja na nesto, taj je izgorio. Zato zivi kako zivis i cao, nadrljat ces prije ili kasnije to ti je sudjeno, a onda posle svega toga, gledam neke takozvane heroje( ne mislim na spasivace) na TV- ju, koju prodaju maglu kako hvate boga za jaj*(politicari,sportisti,..) a naivni jos veruju da moze bit covjek nesto vise poseban od drugog covjeka,uzas, a i ovi ko trckaju za mnom, misle da ce pridobit nesto, budale, vredim isto ko svi ostali, ali budale ostaju budale pa me nerviraju i prave mi probleme, jer misle da je to za njih pravda, posto poneke zene a i pokoji muskarac ne mogu doc do sanjskog(vrednog) muskarca(mene) jer jih ignorisem. Ja sam sanjski do mog. Niko nije poseban.

ODGOVORITE