Заратиле на крв и нож: Нови детаљи свађе Кејт и Меган

Тензије између снаја Меган Маркл и Кејт Мидлтон су непрестано расле откако се бивша глумица удала за принца Харија 2018. године, према неким брбљивим краљевским посматрачима.

Свијет 06.08.2023 | 11:02
Заратиле на крв и нож: Нови детаљи  свађе Кејт и Меган

Злогласни инцидент се наводно догодио када је војвоткиња од Сасекса (41) тврдила да ју је Кејт (41) расплакала само неколико дана пре венчања у капели Светог Ђорђа.

Пет година касније, њихова очигледно ледена веза и даље је на насловницама, а Маркл верује да војвоткиња од Кембриџа и њен супруг принц Вилијам (41) још увек нису преузели одговорност за своје непријатељске поступке.

- Меган сматра да никада нису били одговорни за начин на који су се опходили према њој док је била члан краљевске породице, никада се нису извинили и наизглед су се извукли, рекао је неименовани извор, наводи Миррор.

Меган Маркл такође је наводно шокирана недостатком критика принца и принцезе од Велса. Хари и Маркл су покренули бројне пројекте - као што су мемоари "Спаре" и Нетфликс документарна серија о пару - у којима су говорили против краљевске породице Уједињеног Краљевства. Други инсајдер је додао да је Маркл "убеђена" да ће јавност бити на њеној страни у вези са свађом са Фирмом.

Међутим, "то се није догодило", према самопроглашеном инсајдеру.

Она није мислила да ће ствари испасти овако, али Меган зна истину и рећи ће свакоме ко буде слушао да је Кејт Мидлтон имала предност над њом.

Извор близак Марклу и Харију демантовао је извештај за Тхе Пост. Представници пара одбили су да коментаришу.

Подсећамо, велики свадбени дебакл почео је када је Мидлтонова наводно рекла Маркл да постоји проблем са хаљином њене ћерке принцезе Шарлот. То је наводно довело до суза код обе стране.

Тада се први пут наводило да је Меган та која је расплакала Кејт, међутим, у интервјуу са Опром Винфри 2021, Маркл је покушала да открије шта се заправо десило. Тврдила је да ју је у ствари Кејт натерала да пролије неколико суза.

- Догодило се обрнуто, рекла је Меган у заједничком ћаскању са Харијем.

- Неколико дана пре венчања, била је узнемирена због нечега што се односило на - теза је тачна - хаљине за деверуше и то ме је расплакало и заиста повредило моја осећања, рекла је она и наставила:

- И не кажем то да бих било кога омаловажавала јер је била заиста тешка недеља венчања и она је била узнемирена због нечега. Али она је преузела одговорност и извинила се и донела ми је цвеће и поруку извињења, и урадила је оно што бих ја урадила да сам знао да сам некога повредио. Опростила сам јој.

(Курир.рс/БлицЖена) ФОТО: БАЦКГРИД / БАЦКГРИД УСА / ПРОФИМЕДИА / Паул Марриотт / Аламy / Аламy / Профимедиа

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лија

06.08.2023 11:21

Очи повадиле у похлепи и бијелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влашћу обесправљени грађанин

06.08.2023 11:31

А ко су те лујке? Чему нам служе? И треба да се бију,роспије. Море мрш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

//

06.08.2023 12:19

Те Лујке живе на рачун експлоатације других. Зато пишу глупости о њима. Нема ништа паметније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

06.08.2023 12:42

Глумица је ту залутала!Требала је несто науцити из Дајаниног слуцаја,ако се не уклапас у строги протокол испадас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беспослени

06.08.2023 13:05

А болесни снобови. Од пљацке.

ОДГОВОРИТЕ