Zaratile na krv i nož: Novi detalji svađe Kejt i Megan

Tenzije između snaja Megan Markl i Kejt Midlton su neprestano rasle otkako se bivša glumica udala za princa Harija 2018. godine, prema nekim brbljivim kraljevskim posmatračima.

Svijet 06.08.2023 | 11:02
Zaratile na krv i nož: Novi detalji  svađe Kejt i Megan

Zloglasni incident se navodno dogodio kada je vojvotkinja od Saseksa (41) tvrdila da ju je Kejt (41) rasplakala samo nekoliko dana pre venčanja u kapeli Svetog Đorđa.

Pet godina kasnije, njihova očigledno ledena veza i dalje je na naslovnicama, a Markl veruje da vojvotkinja od Kembridža i njen suprug princ Vilijam (41) još uvek nisu preuzeli odgovornost za svoje neprijateljske postupke.

- Megan smatra da nikada nisu bili odgovorni za način na koji su se ophodili prema njoj dok je bila član kraljevske porodice, nikada se nisu izvinili i naizgled su se izvukli, rekao je neimenovani izvor, navodi Mirror.

Megan Markl takođe je navodno šokirana nedostatkom kritika princa i princeze od Velsa. Hari i Markl su pokrenuli brojne projekte - kao što su memoari "Spare" i Netfliks dokumentarna serija o paru - u kojima su govorili protiv kraljevske porodice Ujedinjenog Kraljevstva. Drugi insajder je dodao da je Markl "ubeđena" da će javnost biti na njenoj strani u vezi sa svađom sa Firmom.

Međutim, "to se nije dogodilo", prema samoproglašenom insajderu.

Ona nije mislila da će stvari ispasti ovako, ali Megan zna istinu i reći će svakome ko bude slušao da je Kejt Midlton imala prednost nad njom.

Izvor blizak Marklu i Hariju demantovao je izveštaj za The Post. Predstavnici para odbili su da komentarišu.

Podsećamo, veliki svadbeni debakl počeo je kada je Midltonova navodno rekla Markl da postoji problem sa haljinom njene ćerke princeze Šarlot. To je navodno dovelo do suza kod obe strane.

Tada se prvi put navodilo da je Megan ta koja je rasplakala Kejt, međutim, u intervjuu sa Oprom Vinfri 2021, Markl je pokušala da otkrije šta se zapravo desilo. Tvrdila je da ju je u stvari Kejt naterala da prolije nekoliko suza.

- Dogodilo se obrnuto, rekla je Megan u zajedničkom ćaskanju sa Harijem.

- Nekoliko dana pre venčanja, bila je uznemirena zbog nečega što se odnosilo na - teza je tačna - haljine za deveruše i to me je rasplakalo i zaista povredilo moja osećanja, rekla je ona i nastavila:

- I ne kažem to da bih bilo koga omalovažavala jer je bila zaista teška nedelja venčanja i ona je bila uznemirena zbog nečega. Ali ona je preuzela odgovornost i izvinila se i donela mi je cveće i poruku izvinjenja, i uradila je ono što bih ja uradila da sam znao da sam nekoga povredio. Oprostila sam joj.

(Kurir.rs/BlicŽena) FOTO: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA / Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Lija

06.08.2023 11:21

Oči povadile u pohlepi i bijelu.

ODGOVORITE
Name

Vlašću obespravljeni građanin

06.08.2023 11:31

A ko su te lujke? Čemu nam služe? I treba da se biju,rospije. More mrš!

ODGOVORITE
Name

//

06.08.2023 12:19

Te Lujke žive na račun eksploatacije drugih. Zato pišu gluposti o njima. Nema ništa pametnije.

ODGOVORITE
Name

Rambo

06.08.2023 12:42

Glumica je tu zalutala!Trebala je nesto nauciti iz Dajaninog slucaja,ako se ne uklapas u strogi protokol ispadas!

ODGOVORITE
Name

Besposleni

06.08.2023 13:05

A bolesni snobovi. Od pljacke.

ODGOVORITE