Пуцњава и масовна туча у Приштини: Преминуо мушкарац

- У пуцњави и тучи у локалу у центру Приштине повређено је 17 особа, од којих је седам повреде задобило ватреним оружјем, изјавио је директор Ургентног центра Клиничког центра у Приштини Насер Сила.

Србија 05.08.2023 | 09:05
Пуцњава и масовна туча у Приштини: Преминуо мушкарац

Према његовим речима, један од повређених је у животној опасности, преноси Репортери.

"Имамо укупно 17 повређених. Седам је поређено ватреним оружјем, а 10 има друге повреде - крхотинама стакла или предметима. Сви су у стабилном стању, док је један у операционој сали и животно је угрожен", рекао је Сила.

Навео је да су повређени рођени од 1984. до 2003. године.

Случај је потврдила и полиција. Портпарол полиције за регион Приштине Агрон Боровци изјавио је да су најмање два осумњичена идентификована као умешана у случај, а да се ради на идентификацији осталих могућих осумњичених.

Додао је да је пуцњава пријављена око 23.30 у једном локалу у улици Реџеп Лучи у Приштини. 

Преминуо мушкарац

Тридесетдеветогодишњи мушкарац који је синоћ повређен у пуцњави у бару „Бон Вивант” у Приштини је преминуо, саопштио је начелник одељења интензивне неге у Клиничком центру у Приштини Шаћир Ука.

Он је за Телеграфи рекао да је мушкарац након хируршке интервенције пребачен на реанимацију, али да је, и поред интензивне терапије, јутрос преминуо. 

Према речима Уке, мушкарац је имао повреде у пределу стомака. 

Полиција је саопштила да су четворица осумњичених повређени ватреним оружјем и да су на Клиничком центру у Приштини, док је 17 особа, од којих су 14 жене, повређено разбијеним чашама и флашама, преноси Репортери.

Четворица осумњичених који су хоспитализовани одлуком тужиоца су задржани у полицијском притвору. 

Један осумњичени мушкарац је још на слободи.

Полиција наводи да је након свађе осумњичених у локалу дошло до туче, а да је потом коришћено и ватрено оружје.

(Тањуг) Фото: Пиxабаy, илустрација 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

+

05.08.2023 09:19

Штета. Млади и нису задовољни са својим животима. Немају љепшу занимацију. Већ кафана, пиће, цигарете, туча. А ЦУРЕ их не усрећују. Лоша схватања од лошег СИСТЕМА на КИМ-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

05.08.2023 10:51

А код нас мед и млијеко!!!

Name

Го

05.08.2023 10:22

Само да нису Срби , и да не буду они криви , а стока се бије међусобно и ту стоку трјеба макнути осим ако су Шиптари е њих тјеба добро и у главу да се опамете а потом у дупе да схвате

ОДГОВОРИТЕ
Name

То гастарбеитери

05.08.2023 10:52

..досли мало да се просеравају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаааа

05.08.2023 21:29

шиптарска поган од нације,пустите их да се порокају сами за друго низашта и нису као нација гдје год да су,криминал,дрога проституција због тог их американци подржавају,од њих су то одлично научили и добили дозволе.

ОДГОВОРИТЕ