Pucnjava i masovna tuča u Prištini: Preminuo muškarac

- U pucnjavi i tuči u lokalu u centru Prištine povređeno je 17 osoba, od kojih je sedam povrede zadobilo vatrenim oružjem, izjavio je direktor Urgentnog centra Kliničkog centra u Prištini Naser Sila.

Srbija 05.08.2023 | 09:05
Pucnjava i masovna tuča u Prištini: Preminuo muškarac

Prema njegovim rečima, jedan od povređenih je u životnoj opasnosti, prenosi Reporteri.

"Imamo ukupno 17 povređenih. Sedam je poređeno vatrenim oružjem, a 10 ima druge povrede - krhotinama stakla ili predmetima. Svi su u stabilnom stanju, dok je jedan u operacionoj sali i životno je ugrožen", rekao je Sila.

Naveo je da su povređeni rođeni od 1984. do 2003. godine.

Slučaj je potvrdila i policija. Portparol policije za region Prištine Agron Borovci izjavio je da su najmanje dva osumnjičena identifikovana kao umešana u slučaj, a da se radi na identifikaciji ostalih mogućih osumnjičenih.

Dodao je da je pucnjava prijavljena oko 23.30 u jednom lokalu u ulici Redžep Luči u Prištini. 

Preminuo muškarac

Tridesetdevetogodišnji muškarac koji je sinoć povređen u pucnjavi u baru „Bon Vivant” u Prištini je preminuo, saopštio je načelnik odeljenja intenzivne nege u Kliničkom centru u Prištini Šaćir Uka.

On je za Telegrafi rekao da je muškarac nakon hirurške intervencije prebačen na reanimaciju, ali da je, i pored intenzivne terapije, jutros preminuo. 

Prema rečima Uke, muškarac je imao povrede u predelu stomaka. 

Policija je saopštila da su četvorica osumnjičenih povređeni vatrenim oružjem i da su na Kliničkom centru u Prištini, dok je 17 osoba, od kojih su 14 žene, povređeno razbijenim čašama i flašama, prenosi Reporteri.

Četvorica osumnjičenih koji su hospitalizovani odlukom tužioca su zadržani u policijskom pritvoru. 

Jedan osumnjičeni muškarac je još na slobodi.

Policija navodi da je nakon svađe osumnjičenih u lokalu došlo do tuče, a da je potom korišćeno i vatreno oružje.

(Tanjug) Foto: Pixabay, ilustracija 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

+

05.08.2023 09:19

Šteta. Mladi i nisu zadovoljni sa svojim životima. Nemaju ljepšu zanimaciju. Već kafana, piće, cigarete, tuča. A CURE ih ne usrećuju. Loša shvatanja od lošeg SISTEMA na KIM-u.

ODGOVORITE
Name

Jovan

05.08.2023 10:51

A kod nas med i mlijeko!!!

Name

Go

05.08.2023 10:22

Samo da nisu Srbi , i da ne budu oni krivi , a stoka se bije međusobno i tu stoku trjeba maknuti osim ako su Šiptari e njih tjeba dobro i u glavu da se opamete a potom u dupe da shvate

ODGOVORITE
Name

To gastarbeiteri

05.08.2023 10:52

..dosli malo da se proseravaju...

ODGOVORITE
Name

Jaaaa

05.08.2023 21:29

šiptarska pogan od nacije,pustite ih da se porokaju sami za drugo nizašta i nisu kao nacija gdje god da su,kriminal,droga prostitucija zbog tog ih amerikanci podržavaju,od njih su to odlično naučili i dobili dozvole.

ODGOVORITE