Бивши полицајац осумњичен за силовање

– Полицајац у пензији, Р.Л. (53) из Котор Вароша, осумњичен је да је 2. августа силовао дјевојку Р.С. у мјесту Доњи Борци, у овој општини.

Република Српска 04.08.2023 | 16:04
Бивши полицајац осумњичен за силовање

Након испитивања осумњиченог, поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука је у петак предложио Основном суду у Котор Варошу да му одреди мјеру притвора због сумње да је силовао Р.С.

"Тужилац је ставио приједлог за одређивање мјере притвора  због  бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао утицати на свједоке,  те из разлога ванредних околности, јер је ријеч о кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора до десет година, а које је посебно тешко с обзиром на начин извршења или посљедице кривичног дјела и што би пуштање на слободу осумњиченог резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда-узнемирењу јавности", наводи се у саопштењу Окужног јавног тужилаштва Бањалука.

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ре

04.08.2023 17:45

Све најгоре ради полиција. Корупцију, диловање дроге, силовање. То су чињенице на основу података суда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стијак кркан костајнички

04.08.2023 19:04

Волим чути кад падне дрот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прас3ци

05.08.2023 00:20

Па то су радили током цитавог рата док су музеви били на ратисту и да ствар буде гора и данас су слободни и даље раде, крецу се медју нама слободни. Мрак це прогутати све…

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аналитичар

05.08.2023 09:44

Највећи криминал, корупција и неморал је међу политичарима, полицији и судству...ми као народ никада нећемо бити у стању створити правну државу...каква је разлика да ли ресурсе Реп.Српске краде Додик, Бакир или Шмит...обичан народ од њих нема никакве користи. Једино је овдје било државе и закона за вријеме Аустро-Угарске...

ОДГОВОРИТЕ