Bivši policajac osumnjičen za silovanje

– Policajac u penziji, R.L. (53) iz Kotor Varoša, osumnjičen je da je 2. avgusta silovao djevojku R.S. u mjestu Donji Borci, u ovoj opštini.

Republika Srpska 04.08.2023 | 16:04
Bivši policajac osumnjičen za silovanje

Nakon ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je u petak predložio Osnovnom sudu u Kotor Varošu da mu odredi mjeru pritvora zbog sumnje da je silovao R.S.

"Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora  zbog  bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uticati na svjedoke,  te iz razloga vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora do deset godina, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda-uznemirenju javnosti", navodi se u saopštenju Okužnog javnog tužilaštva Banjaluka.

(Srna) Foto: Ilustracija 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Re

04.08.2023 17:45

Sve najgore radi policija. Korupciju, dilovanje droge, silovanje. To su činjenice na osnovu podataka suda.

ODGOVORITE
Name

Stijak krkan kostajnički

04.08.2023 19:04

Volim čuti kad padne drot.

ODGOVORITE
Name

Pras3ci

05.08.2023 00:20

Pa to su radili tokom citavog rata dok su muzevi bili na ratistu i da stvar bude gora i danas su slobodni i dalje rade, krecu se medju nama slobodni. Mrak ce progutati sve…

ODGOVORITE
Name

Analitičar

05.08.2023 09:44

Najveći kriminal, korupcija i nemoral je među političarima, policiji i sudstvu...mi kao narod nikada nećemo biti u stanju stvoriti pravnu državu...kakva je razlika da li resurse Rep.Srpske krade Dodik, Bakir ili Šmit...običan narod od njih nema nikakve koristi. Jedino je ovdje bilo države i zakona za vrijeme Austro-Ugarske...

ODGOVORITE