Запалио се хотел у којем су били кошаркаши Шпаније

Права драма се десила репрезентацији Шпаније на почетку припрема за Мундобаскет. Браниоци титуле из Кине 2019. године су међу првима избацили списак кандидата за Свјетско првенство, а сада су се они који су стигли на припреме морали да бјеже од пожара!

Свијет 31.07.2023 | 13:31
Запалио се хотел у којем су били кошаркаши Шпаније

Репрезентација Шпаније је смјештена у Хотелу Мелиа Кастиља, а пожар у хотелу је почео у касним вечерњим часовима, око поноћи. Према наводима шпанских медија ватра је почела да куља у приземљу, а паника је настала када је дим почео да се пробија ка вишим спратовима. 

Проблем је настао у кухињи која се из за сада непознатих разлога запалила, а 10 ватрогасаца је срећом веома брзо дошло у овај дио Мадрида и они су успјели да локализују и угассе пожар. Нажалост није могло ово да прође без повријеђених па су тако двоје запослених у кухињи и један радник обезбјеђења били међу повријеђенима. Осим њих неколико гостију хотела је имало проблеме разних врста због удисања дима. 

Велики дио репрезентативаца је у том тренутку спавао у собама и срећом по њих пожар је брзо угашен, прије него што су многи уопште примијетили да се дешава. Шпанија се на Свјетском првенству састаје са Обалом Слоноваче, Бразилом и Ираном у групној фази у којој ће наступати у Индонезији. 

(Мондо) 

Коментари / 0

Оставите коментар