Zapalio se hotel u kojem su bili košarkaši Španije

Prava drama se desila reprezentaciji Španije na početku priprema za Mundobasket. Branioci titule iz Kine 2019. godine su među prvima izbacili spisak kandidata za Svjetsko prvenstvo, a sada su se oni koji su stigli na pripreme morali da bježe od požara!

Svijet 31.07.2023 | 13:31
Zapalio se hotel u kojem su bili košarkaši Španije

Reprezentacija Španije je smještena u Hotelu Melia Kastilja, a požar u hotelu je počeo u kasnim večernjim časovima, oko ponoći. Prema navodima španskih medija vatra je počela da kulja u prizemlju, a panika je nastala kada je dim počeo da se probija ka višim spratovima. 

Problem je nastao u kuhinji koja se iz za sada nepoznatih razloga zapalila, a 10 vatrogasaca je srećom veoma brzo došlo u ovaj dio Madrida i oni su uspjeli da lokalizuju i ugasse požar. Nažalost nije moglo ovo da prođe bez povrijeđenih pa su tako dvoje zaposlenih u kuhinji i jedan radnik obezbjeđenja bili među povrijeđenima. Osim njih nekoliko gostiju hotela je imalo probleme raznih vrsta zbog udisanja dima. 

Veliki dio reprezentativaca je u tom trenutku spavao u sobama i srećom po njih požar je brzo ugašen, prije nego što su mnogi uopšte primijetili da se dešava. Španija se na Svjetskom prvenstvu sastaje sa Obalom Slonovače, Brazilom i Iranom u grupnoj fazi u kojoj će nastupati u Indoneziji. 

(Mondo) 

Komentari / 0

Ostavite komentar