Непотребна критика бивших колега

- Непријатно сам изненађен чињеницом да су скоро једине теме којима се баве наше бивше партијске колеге, а које су сада дио новоосноване странке, заправо странке опозиције, а прије свега ПДП, градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић и Градска управа. До јуче смо са тим одборницима били заједно у Клубу одборника и не тако давно су подржавали оно што данас критикују. 

Република Српска 30.07.2023 | 18:22
Непотребна критика бивших колега

Ово је рекао шеф Клуба одборника ПДП у Скупштини града Бањалука Драган Милановић. 

Коментаришући објаву одборнице у Скупштини града Бањалука Дијане Јешић која се тиче израде новог печата предсједника Скупштине града Бањалука, Милановић каже да је сагласан да то предуго траје, али да ту нема одговорности Градске управе. 

- Министарство управе и локалне самоуправе је дало препоруку да им се омогући приступ печату и да није потребно поништавање. Понуђено им је да приступе печату кад год је то потребно али они су се одлучили да га поноште. И након поништења које је званично објављено 12.7. у Службеном гласнику, још увијек нема рјешења министарства на основу којег ће се израдити нови печат. Жао ми је што сам видио још једну у низу тенденциозних изјава колегинице Јешић. Ипак, политички кредибилитет се задржава одговорношћу за изговорену ријеч, што би требала да зна и она, али и њене страначке колеге – истиче Милановић. 

Милановић додаје да се новоосновани „фронт“ назива опозиционом странком, а више коментаришу опозицију, него режим, што је апсурд.

- Показује се да им се Милорад Додик недавно с правом јавно захвалио, будући да имају исту политичку мету. Нама није проблем аргументовано одговорити, па и врло оштро, а износећи само чињенице, међутим, искористићу прилику да их позовем на разум. Лично сам се суздржавао неколико мјесеци да коментариш нападе, јер не желим да учиним било шта што би нас у будућности онемогућило да побиједимо актуелну републичку власт.

Ништа нећемо постићи међусобним препуцавањума и купљењем политичких поена на уштрб једни других, те сматрам да сва отворена питања требамо ријешити мимо јавности. Међутим, уколико Народни фронт нема другу политичку агенду осим неаргументиваних критика опозиције, онда је то њихов проблем, а не наш. А на основу тога се лако може протумачити шта им је политички циљ, а ако то већ нису странке опозиције, онда и ко им је једини директни или индиректни политички савезник  - рекао је Милановић, саопштено је из ПДП-а.

(БН) Фото: Архив

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Ђорђе

30.07.2023 18:44

Свака част Милановићу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТАТИСТИЦАР

30.07.2023 19:38

НИЈЕ КРИВ НАРОДНИ ПОКРЕТ,И НЕ КРИТИКУЈУ ВАС СТО ЗЕЛЕ ДА ВАС ДИСКРЕДИТУЈУ,НЕГО ВИСЕ НЕМА ЦЕКАЊА ЗБОГ ВАСЕ НЕИДЛУЦНЕ БИРБЕ ДА НЕСТО СТВАРНО ПРОМЈЕНИТЕ.ВИ САМО ПРИЦАТЕ,НИСТА НЕ ОРЕДУЗИМАТЕ,А ВЛАСТ КОРИСТИ ВАСУ ПАСИВНОСТ И ТАКО ДАНИ И ГИДИНЕ ПРОЛАЗЕ.ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА АКЦИЈУ.ОРОБУДИТЕ СЕ И ВИ.

Name

Пусти печат

30.07.2023 20:33

Позабавите се бескрајним процедурама и компликованим (тј. корумпираним) правником у Урбанизму који ништа не ради корисно већ само народу "запетљава" и компликује док не буде "поткован"... Ако н.п.р. тразиш да раде по закону кажу да их не притискамо и да имају милион предмета (а онда чујеш да је подобним ријешено нешта исто за дан). Нажалост гласао сам за вас али не бих да сам знао да ће вам администрација бити толико спора и заснована на "рекетирању"... Рјешавајте предмете легализације, УТУ и друго за пар дана а не мјесецима и да стално тражите још један "папир" (у с5вари то је "рwкет"). Запослите стручне а не подобне људе и радите за народ а не против народа. Зивјели!

Name

Жељко БЛ

30.07.2023 18:48

Драган Милановић је истински господин и баш је поставио на мјесто ове залутале у политику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

30.07.2023 18:49

"Ништа нећемо постићи међусобним препуцавањума и купљењем политичких поена на уштрб једни других". Ова изјава је услиједила одмах након што је одборник изнападао колеге из друге опозиционе странке. Чак и Додик сачека вече да демантује неку своју изјаву. Бирачи имају кратко памћење али ипак не можеш сам себе демантовати у року од два минута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

30.07.2023 18:54

Па наравно да вас нападају кад сте издали све принципе из 2020те. Ти радикал немаш право коме шта коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даница

30.07.2023 19:18

ПДП је озбиљна странка, Бореновиц, Црнадак, Станивуковиц, Вуковиц, Пекиц, а сада и Милановиц веома добар став. Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

30.07.2023 19:19

Добро каже Милановић,дајте више оладите од напада унутар опозиције. Од тога само Додик има корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја мислио

30.07.2023 19:53

Ово станаревиц, лици тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАДО-БАЊАЛУКА

30.07.2023 20:44

Драган јр један истински србин и патриота,и ријетко НЕискварен политичар који се не намеце и не експонира као неки,и у позицији и у опозицији и мислим да човјек заслузује већу пажњу свих нас,члан сам ПДП ал вјерујте ни због ког другог неко због њега

ОДГОВОРИТЕ