Пјешак смртно страдао у незгоди код Братунца

Једно лице смртно је страдало у саобраћајној незгоди на регионалном путу Братунац-Скелани, саопштено је из ПУ Зворник.

Република Српска 30.07.2023 | 10:35
Пјешак смртно страдао у незгоди код Братунца

Несрећа се догодила 30.07.2023. године, око 03:10 часова у мјесту Побрђе.

"У саобраћајној незгоди учествовало је једно путничко моторно возило марке „Ауди“ којим је управљало лице иницијала С.Л. из Републике Србије и пјешак чији идентитет није утврђен. Пјешаку је констатована смрт од стране дежурног доктора Јавне здравствене установе Дом здравља Братунац. Лице С.Л. је алкотеститано приликом чега је утврђено 0,74 г/кг алкохола у организму, исто је лишено слободе", наводи се у саопштењу.

Полицијски службеници Полицијске станице Братунац су извршили увиђај саобраћајне незгоде.

"О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се изврши обдукција тијела, те да се након предузетих свих мјера и радњи на документовању саобраћајне незгоде надлежном тужилаштву достави извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање јавног саобраћаја“, стоји у саопштењу ПУ Зворник.

(БН) Фото: МУП РС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Леми

30.07.2023 11:54

Установљено 0,74 промила...То је било кад је полиција досла,сто це реци да је имао преко 1 у тренутку удеса,и тако би требало и да се третира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

30.07.2023 13:15

Саобрацајна полиција би требала да постави лезеце полицајце, успориваце по насељима јер се највисе прекорацују брзине по насељима. Иако су дозвољене брзине кроз насеља до 40км много их возе цак и 150км/х кроз насеља..И то годинама. Људи не могу на цесту изаци без страха да их ауто не покупи. Некоме мозе позлит да падне на цесту и ето да погине. Казне ригорозне за прекорацење брзине. 1000 еура кад плати казну неце висе. Одузет му возацку дозволу док не плати. Ако не плати у року мјесец дана одузет му и ауто. Ако опет не плати у року мјесец дана продати ауто на аукцији и измирити дуговања..

ОДГОВОРИТЕ