Pješak smrtno stradao u nezgodi kod Bratunca

Jedno lice smrtno je stradalo u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Bratunac-Skelani, saopšteno je iz PU Zvornik.

Republika Srpska 30.07.2023 | 10:35
Pješak smrtno stradao u nezgodi kod Bratunca

Nesreća se dogodila 30.07.2023. godine, oko 03:10 časova u mjestu Pobrđe.

"U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je jedno putničko motorno vozilo marke „Audi“ kojim je upravljalo lice inicijala S.L. iz Republike Srbije i pješak čiji identitet nije utvrđen. Pješaku je konstatovana smrt od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Bratunac. Lice S.L. je alkotestitano prilikom čega je utvrđeno 0,74 g/kg alkohola u organizmu, isto je lišeno slobode", navodi se u saopštenju.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se izvrši obdukcija tijela, te da se nakon preduzetih svih mjera i radnji na dokumentovanju saobraćajne nezgode nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“, stoji u saopštenju PU Zvornik.

(BN) Foto: MUP RS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Lemi

30.07.2023 11:54

Ustanovljeno 0,74 promila...To je bilo kad je policija dosla,sto ce reci da je imao preko 1 u trenutku udesa,i tako bi trebalo i da se tretira.

ODGOVORITE
Name

Ana

30.07.2023 13:15

Saobracajna policija bi trebala da postavi lezece policajce, usporivace po naseljima jer se najvise prekoracuju brzine po naseljima. Iako su dozvoljene brzine kroz naselja do 40km mnogo ih voze cak i 150km/h kroz naselja..I to godinama. Ljudi ne mogu na cestu izaci bez straha da ih auto ne pokupi. Nekome moze pozlit da padne na cestu i eto da pogine. Kazne rigorozne za prekoracenje brzine. 1000 eura kad plati kaznu nece vise. Oduzet mu vozacku dozvolu dok ne plati. Ako ne plati u roku mjesec dana oduzet mu i auto. Ako opet ne plati u roku mjesec dana prodati auto na aukciji i izmiriti dugovanja..

ODGOVORITE