Потрага у Требињу: Након свађе пуцао у навијаче

Требињска полиција трага за лицима чији су иницијали В.А. и С.Ж. из овог града, након што је С.Ж. испалио хитац из ватреног оружја према групи навијача у Старом граду у Требињу, а чему је претходио вербални сукоб навијачких група, рекао је Срни портпарол требињског Окружног јавног тужилаштва Срђан Вукановић.

Република Српска 27.07.2023 | 19:52
Потрага у Требињу: Након свађе пуцао у навијаче

Вукановић је навео да се В.А. и С.Ж. сумњиче да су извршили кривична дјела тешка тјелесна повреда и недозвољена производња и промет оружја и експлозивних материја.

Он је навео да је ријеч о навијачком обрачуну који се догодио синоћ око 20.00 часова.

Вукановић је навео да је у насељу Мокри Долови В.А, који је навијач "Партизана", насрнуо на лице чији су иницијали П.Д. и нанио му повреде главе тврдим предметом. Повријеђени је смјештен у Општу болницу Требињу, преноси Срна.

Према његовим ријечима, након тога су се навијачи "Црвене звезде" окупили код угоститељског објекта у Старом граду у Требињу гдје је дошло до вербалног окршаја, а С.Ж. је испалио и хитац из ватреног оружја у правцу групе навијача.

"Метак је погодио у аутомобил у пролазу и није повријеђен нико од присутних", навео је Вукановић.

Он је додао да се В.А, за којим се трага, сумњичи за наношење тешких тјелесних повреда, односно кривично дјело тешка тјелесна повреда, а С.Ж. за кривична дјела изазивање опште опасности и недозвољену производњу и промет оружја и експлозивних материја.

Увиђај је извршен на мјесту догађаја, а полицији је наложено да извше друге радње у циљу документовања кривичног дјела. 

(Срна) Фото: МУП

Коментари / 0

Оставите коментар