Овде је одрастао Митар Мирић стара породична кућа изгледа оронуло!

Митар Мирић направио је једноспратну кућу у Угљевику, у граду где се налази и кућа у којој је рођен.

Забава 27.07.2023 | 20:27
Овде је одрастао Митар Мирић стара породична кућа изгледа оронуло!

Имање на којем је одрастао са својом породицом обилази његов средњи брат Сава, који живи у близини, али сврате и најстарији Бобан, који живи у Немачкој, као и певач, који се на почетку каријере настанио у Београду, у самом центру града.

Екипа Курира посетила је недавно овај град у Босни и Херцеговини. Тамо сва три брата имају по једну кућу, а само средњи покоси и среди двориште на имању на којем су рођени. Оно се налази мало даље од центра Угљевика. Тамо су затекли оронуле три јединице и шталу. Отворена улазна врата, зарђали катанци и поломљени прозори оно су што прво угледали.

У кућама се налази велика количина смећа, а фасада отпала. На појединим прозорима нема стакла, али и даље стоје старе завесе, иза којих се крију шут и отпад, али и делови који отпадају са крова куће.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милос

27.07.2023 23:49

Вецина пјеваца су "-сељаци"- мислим несколовани људи,оосам разреда маx ето бог им дао глас љепо певају али за несто висе немају појма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р.

30.07.2023 10:31

Ајде ти заради за једну веце у обицној кафани,пет или десет хиљда КМ,а да неспомињем концерте.Знаци данас је боље бити несколован,па то су показали и наси политицари цаст изузетцима.