Ovde je odrastao Mitar Mirić stara porodična kuća izgleda oronulo!

Mitar Mirić napravio je jednospratnu kuću u Ugljeviku, u gradu gde se nalazi i kuća u kojoj je rođen.

Zabava 27.07.2023 | 20:27
Ovde je odrastao Mitar Mirić stara porodična kuća izgleda oronulo!

Imanje na kojem je odrastao sa svojom porodicom obilazi njegov srednji brat Sava, koji živi u blizini, ali svrate i najstariji Boban, koji živi u Nemačkoj, kao i pevač, koji se na početku karijere nastanio u Beogradu, u samom centru grada.

Ekipa Kurira posetila je nedavno ovaj grad u Bosni i Hercegovini. Tamo sva tri brata imaju po jednu kuću, a samo srednji pokosi i sredi dvorište na imanju na kojem su rođeni. Ono se nalazi malo dalje od centra Ugljevika. Tamo su zatekli oronule tri jedinice i štalu. Otvorena ulazna vrata, zarđali katanci i polomljeni prozori ono su što prvo ugledali.

U kućama se nalazi velika količina smeća, a fasada otpala. Na pojedinim prozorima nema stakla, ali i dalje stoje stare zavese, iza kojih se kriju šut i otpad, ali i delovi koji otpadaju sa krova kuće.

 FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
 
 

U okolini kuće nije bilo nikoga, a verujemo da će vas prizor šokirati.

(Kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Milos

27.07.2023 23:49

Vecina pjevaca su "-seljaci"- mislim neskolovani ljudi,oosam razreda max eto bog im dao glas ljepo pevaju ali za nesto vise nemaju pojma.

ODGOVORITE
Name

R.

30.07.2023 10:31

Ajde ti zaradi za jednu vece u obicnoj kafani,pet ili deset hiljda KM,a da nespominjem koncerte.Znaci danas je bolje biti neskolovan,pa to su pokazali i nasi politicari cast izuzetcima.