СНСД-ова коалиција у Фочи тоне све дубље и дубље

Владајућа коалиција у Фочи тоне све дубље и дубље, Срђан Драшковић је послије ДНС-а и ДЕМОС-а завршио у Уједињеној Српској, трећа срећа али нема ту ни цензуса! 

Република Српска 27.07.2023 | 11:58
СНСД-ова коалиција у Фочи тоне све дубље и дубље

Ово је на фејсбук профилу објавио посланик СДС у НСРС из тог града Огњен Бодирога, који наводи да је владајућа структура  у расулу и полако али сигурно иде у политичку прошлост, коначно расипање ће бити сљедеће године када су локални избори.

"Идуће године ће многи завршити политичку каријеру, а многи ће и одговарати за сву штету коју су нанијели нашој општини.
предсједник фочанске скупштине Срђан Драшковић, је послије ДНС-а и ДЕМОС-а пронашао уточиште у Уједињеној Српској и то као нови предсједник ове странке у Фочи.

"Наравно, нема ту ни говора да ће та странка прећи цензус, али трагедија у шта се претворила политика и како људе не интересују образ и достојанство"; наводи он и додаје:

"Прије пар мјесеци Срђан Драшковић је био противкандидат Споменку Стојановићу за предсједника ДЕМОС-а у Фочи гдје ја убједљиво изгубио, па се сад питам како је одједном промијенио став према ДЕМОС-у и отишао у Уједињену Српску?!"

Заједно са Срђаном Драшковићем, стоји у објави, ће вјероватно и његов другар, иначе бивши директор Студенстског дома у Фочи и Основне школе ,,Веселин Маслеша", Владимир Ивановић.

"Реалност је да њих двојица не могу ни 100 гласова заједно имати. Биће занимљиво видјети да ли ће Срђан Драшковић остати на мјесту предсједника скупштине Фоча јер је то мјесто припало ДЕМОС-у, а и плата је преко 3 500 КМ и да ли ће можда Владимир Ивановић бити нови директор Основне школе ,,Веселин Маслеша"", наводи Бодирога и додаје "мала бара пуно крокодила".

"Заиста пародија друштва и доказ како неки људи немају ни идеологију ни јасан политички правац, већ грабе само позиције и покушавају добити бар мали дио колача од стране власти. Ускоро долази вријеме промјена, смијеха и бољег живота, стрпите се још мало драги суграђани", написао је на крају своје објаве Бодирога, кога у том граду већ виде као будућег начелника те општине.

Локални избори у Фочи су на јесен следеће године, а Бодирга је један од озбиљнијих кандидата за начелника општине.

(БН) Фото: БН

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Мјесецни

27.07.2023 12:44

Избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рее

27.07.2023 16:17

Није само у Фоци свугде незадовољство

Name

Вељко

27.07.2023 13:53

Ма данаа ја предајем партију мој чеду . Од данас у Фоци све креце на боље. . Коме се не свидја нека пакује кофере .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стевке

27.07.2023 15:05

Стевандиц је унистио странку у Фоци,Висеграду,Цајницу,Билеци,Љубињу,Невесињу,Берковицима,Љубињу све је унистио!Он нема висе странке у ИЈ 9!А Драсковиц је ухљеб и он мозе донијети 15 гласова!Споменко га је створио не би се знало за њега!Фујјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па да

27.07.2023 15:08

Овог цовјека треба бирати истински опозиционар три пута браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат

27.07.2023 15:10

Драсковиц нема врата на која није покуцао да се прода!Није га хтио снсд,социјалисти Дјокицеви,цак га није хтио ни Крсто из нпс мозете мислити!И заврсио код стевандица!Врло брзо це заврсити на политицкој депонији гдје и заслузује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

27.07.2023 15:34

Вјерујте да је Сдс најбоља политицка странка у Фоци!Имају најбољег предсједника Огњена и најбољи клуб одборника не само у Фоци него у цитавој Републици Српској!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРЂАН ДРАШКОВИЋ

27.07.2023 17:45

Нисте у праву, што се мене тиче, зар нисам ја заслужио да ме Демос предложи за неког министра. Ред би био да имамо бар једног министра са истока РС. Мени је то, мој нови преддједник Ненад обећао. Ово је брза и функционална партија, не морам се трошити на страначким изборима, он је мене одмах именовао за предсједника општинског одбора у Фочи, једино то још има у СНСД-у, дође Додик и каже тај и тај вам је предсједник. Поштено да вам кажем баш ме брига како се партија зове и какав јој је програм, мене интересује функција, прије свега мени па ако западне имојег друга Владимира Ивановића, ја сам себи најважнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЛАДИМИР ИВАНОВИЋ

27.07.2023 18:32

Срђане, тек сам схватио шта си ми направио. Био сам директор Студентског дома, захваљујући Демосу, и сада би био да ме ти ниси дезинформисао да ћеш преузети Демос у Фочи, да ја и ти управљамо домом, да ћеш Бојана Паприцу поставити за директора шумског газдинства и да ће сво чланство кренути за нама. Од свега тога сам ја губитник, смијењен у дому, а и ти ћеш брзо бити смијењен са мјеста предсједника скупштине. Још си нам одабрао прелет у најгору могућу партију, лагао си ме такође да нас СНСД одушевљено очекује. Пореметио си ми приватни живот. Теби је стало само да се дограбиш Сарајева!

Name

СНСД

27.07.2023 20:01

Е мој Драшковићу професоре енглеског језик....

Name

МИЛАНКО ДРАШКОВИЋ

27.07.2023 20:21

Срђане, рођаче, извини али да се ниси мало заиграо. Нигдје ти неће бити боље него што ти је било у Демосу. Јеси ти сада предсједник општинског одбора Уједињене Српске, али ћеш на локалним изборима доживјети дебакл, јер ово досадашње чланство те несретне партије те неће подржати. Остајемо ти ми из породица Драшковић, неки Грубачићи и неки Бабићи, сума сумарум 50 до 60 гласова, нема мандата рођо!

Name

Јован Миладиновић

27.07.2023 19:44

Не знам шта хоће тај Драшковић... Па човјек кад га сретне у путу види да је танак. А све му мало, хтио би да је на 5 мјеста запослен. Тај његов Ивановић је иначе једва ДИФ завршио... И зар није све јасно. Систем вриједности отишао у хаус винкло... Не треба дозволити да и даље буде тако. Хитни резови су потребни одмах.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2023 22:06

Дијете попиј млијеко и одмах у креветац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.07.2023 23:12

А ти пој оно друго несто.хахаха

Name

Милисав

28.07.2023 09:59

Подајте Срђану Драшковићу још коју функцију и фотељу јер мало је онаквом бимбаљу плата од 3800 КМ што му је обезбиједио Споменко и ДЕМОС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смиљка

28.07.2023 10:36

Ако Уједињена Српска Срђану Драшковићу не обезбиједи довољно директорских фотеља нек се за Драшковићев прелет спреме Селакови социјалисти јер само још код њих био да продаје још годину дана свог одборничког мандата за што више директорских фотеља а по могућности и да ишће и какву добро плаћену агенцију у Сарајеву .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде Грубачић

28.07.2023 17:26

Не тражи он Смиљка пуно фотеља,само двије, једну већу удобнију и плаћенију за њега, а другу мању за друга му Владимира Ивановића.Ако ту другу и не добије њему је то бескурац!