SNSD-ova koalicija u Foči tone sve dublje i dublje

Vladajuća koalicija u Foči tone sve dublje i dublje, Srđan Drašković je poslije DNS-a i DEMOS-a završio u Ujedinjenoj Srpskoj, treća sreća ali nema tu ni cenzusa! 

Republika Srpska 27.07.2023 | 11:58
SNSD-ova koalicija u Foči tone sve dublje i dublje

Ovo je na fejsbuk profilu objavio poslanik SDS u NSRS iz tog grada Ognjen Bodiroga, koji navodi da je vladajuća struktura  u rasulu i polako ali sigurno ide u političku prošlost, konačno rasipanje će biti sljedeće godine kada su lokalni izbori.

"Iduće godine će mnogi završiti političku karijeru, a mnogi će i odgovarati za svu štetu koju su nanijeli našoj opštini.
predsjednik fočanske skupštine Srđan Drašković, je poslije DNS-a i DEMOS-a pronašao utočište u Ujedinjenoj Srpskoj i to kao novi predsjednik ove stranke u Foči.

"Naravno, nema tu ni govora da će ta stranka preći cenzus, ali tragedija u šta se pretvorila politika i kako ljude ne interesuju obraz i dostojanstvo"; navodi on i dodaje:

"Prije par mjeseci Srđan Drašković je bio protivkandidat Spomenku Stojanoviću za predsjednika DEMOS-a u Foči gdje ja ubjedljivo izgubio, pa se sad pitam kako je odjednom promijenio stav prema DEMOS-u i otišao u Ujedinjenu Srpsku?!"

Zajedno sa Srđanom Draškovićem, stoji u objavi, će vjerovatno i njegov drugar, inače bivši direktor Studenstskog doma u Foči i Osnovne škole ,,Veselin Masleša", Vladimir Ivanović.

"Realnost je da njih dvojica ne mogu ni 100 glasova zajedno imati. Biće zanimljivo vidjeti da li će Srđan Drašković ostati na mjestu predsjednika skupštine Foča jer je to mjesto pripalo DEMOS-u, a i plata je preko 3 500 КM i da li će možda Vladimir Ivanović biti novi direktor Osnovne škole ,,Veselin Masleša"", navodi Bodiroga i dodaje "mala bara puno krokodila".

"Zaista parodija društva i dokaz kako neki ljudi nemaju ni ideologiju ni jasan politički pravac, već grabe samo pozicije i pokušavaju dobiti bar mali dio kolača od strane vlasti. Uskoro dolazi vrijeme promjena, smijeha i boljeg života, strpite se još malo dragi sugrađani", napisao je na kraju svoje objave Bodiroga, koga u tom gradu već vide kao budućeg načelnika te opštine.

Lokalni izbori u Foči su na jesen sledeće godine, a Bodirga je jedan od ozbiljnijih kandidata za načelnika opštine.

(BN) Foto: BN

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Mjesecni

27.07.2023 12:44

Izbori.

ODGOVORITE
Name

Ree

27.07.2023 16:17

Nije samo u Foci svugde nezadovoljstvo

Name

Veljko

27.07.2023 13:53

Ma danaa ja predajem partiju moj čedu . Od danas u Foci sve krece na bolje. . Kome se ne svidja neka pakuje kofere .

ODGOVORITE
Name

Stevke

27.07.2023 15:05

Stevandic je unistio stranku u Foci,Visegradu,Cajnicu,Bileci,Ljubinju,Nevesinju,Berkovicima,Ljubinju sve je unistio!On nema vise stranke u IJ 9!A Draskovic je uhljeb i on moze donijeti 15 glasova!Spomenko ga je stvorio ne bi se znalo za njega!Fujjj

ODGOVORITE
Name

Pa da

27.07.2023 15:08

Ovog covjeka treba birati istinski opozicionar tri puta bravo

ODGOVORITE
Name

Brat

27.07.2023 15:10

Draskovic nema vrata na koja nije pokucao da se proda!Nije ga htio snsd,socijalisti Djokicevi,cak ga nije htio ni Krsto iz nps mozete misliti!I zavrsio kod stevandica!Vrlo brzo ce zavrsiti na politickoj deponiji gdje i zasluzuje!

ODGOVORITE
Name

B

27.07.2023 15:34

Vjerujte da je Sds najbolja politicka stranka u Foci!Imaju najboljeg predsjednika Ognjena i najbolji klub odbornika ne samo u Foci nego u citavoj Republici Srpskoj!

ODGOVORITE
Name

SRĐAN DRAŠKOVIĆ

27.07.2023 17:45

Niste u pravu, što se mene tiče, zar nisam ja zaslužio da me Demos predloži za nekog ministra. Red bi bio da imamo bar jednog ministra sa istoka RS. Meni je to, moj novi preddjednik Nenad obećao. Ovo je brza i funkcionalna partija, ne moram se trošiti na stranačkim izborima, on je mene odmah imenovao za predsjednika opštinskog odbora u Foči, jedino to još ima u SNSD-u, dođe Dodik i kaže taj i taj vam je predsjednik. Pošteno da vam kažem baš me briga kako se partija zove i kakav joj je program, mene interesuje funkcija, prije svega meni pa ako zapadne imojeg druga Vladimira Ivanovića, ja sam sebi najvažniji.

ODGOVORITE
Name

VLADIMIR IVANOVIĆ

27.07.2023 18:32

Srđane, tek sam shvatio šta si mi napravio. Bio sam direktor Studentskog doma, zahvaljujući Demosu, i sada bi bio da me ti nisi dezinformisao da ćeš preuzeti Demos u Foči, da ja i ti upravljamo domom, da ćeš Bojana Papricu postaviti za direktora šumskog gazdinstva i da će svo članstvo krenuti za nama. Od svega toga sam ja gubitnik, smijenjen u domu, a i ti ćeš brzo biti smijenjen sa mjesta predsjednika skupštine. Još si nam odabrao prelet u najgoru moguću partiju, lagao si me takođe da nas SNSD oduševljeno očekuje. Poremetio si mi privatni život. Tebi je stalo samo da se dograbiš Sarajeva!

Name

SNSD

27.07.2023 20:01

E moj Draškoviću profesore engleskog jezik....

Name

MILANKO DRAŠKOVIĆ

27.07.2023 20:21

Srđane, rođače, izvini ali da se nisi malo zaigrao. Nigdje ti neće biti bolje nego što ti je bilo u Demosu. Jesi ti sada predsjednik opštinskog odbora Ujedinjene Srpske, ali ćeš na lokalnim izborima doživjeti debakl, jer ovo dosadašnje članstvo te nesretne partije te neće podržati. Ostajemo ti mi iz porodica Drašković, neki Grubačići i neki Babići, suma sumarum 50 do 60 glasova, nema mandata rođo!

Name

Jovan Miladinović

27.07.2023 19:44

Ne znam šta hoće taj Drašković... Pa čovjek kad ga sretne u putu vidi da je tanak. A sve mu malo, htio bi da je na 5 mjesta zaposlen. Taj njegov Ivanović je inače jedva DIF završio... I zar nije sve jasno. Sistem vrijednosti otišao u haus vinklo... Ne treba dozvoliti da i dalje bude tako. Hitni rezovi su potrebni odmah.

ODGOVORITE
Name

Re

27.07.2023 22:06

Dijete popij mlijeko i odmah u krevetac!

ODGOVORITE
Name

Re

27.07.2023 23:12

A ti poj ono drugo nesto.hahaha

Name

Milisav

28.07.2023 09:59

Podajte Srđanu Draškoviću još koju funkciju i fotelju jer malo je onakvom bimbalju plata od 3800 KM što mu je obezbijedio Spomenko i DEMOS.

ODGOVORITE
Name

Smiljka

28.07.2023 10:36

Ako Ujedinjena Srpska Srđanu Draškoviću ne obezbijedi dovoljno direktorskih fotelja nek se za Draškovićev prelet spreme Selakovi socijalisti jer samo još kod njih bio da prodaje još godinu dana svog odborničkog mandata za što više direktorskih fotelja a po mogućnosti i da išće i kakvu dobro plaćenu agenciju u Sarajevu .

ODGOVORITE
Name

Rade Grubačić

28.07.2023 17:26

Ne traži on Smiljka puno fotelja,samo dvije, jednu veću udobniju i plaćeniju za njega, a drugu manju za druga mu Vladimira Ivanovića.Ako tu drugu i ne dobije njemu je to beskurac!