НЕЧУВЕНО - ББЦ се хитно огласио због Ђоковића

Докле иде нетрпељивост Британаца према српском тенисеру...

Тенис 27.07.2023 | 08:46
НЕЧУВЕНО - ББЦ се хитно огласио због Ђоковића

Угледни британски ББЦ огласио се поводом бројних критика да су током преноса финала мушког сингла на Вимблдону били превише благонаклони према српском тенисеру Новаку Ђоковићу.

Британцима се није допало то што је коментатор Едрују Касл хвалио Новака Ђоковића током меча, па се ББЦ због тога нашао на удару критика гледалаца, али и појединих медија, попут "Дејли мејла", који је одмах након финала Вимблдона осуо паљбу по познатом коментатору.

Новакови хејтери сматрају да је Касл током преноса фаворизовао Новака и озбиљно му замерају што га није искритиковао у моменту када је поломио рекет на терену.

Због бројних критика које су стигле на њихову адресу, ББЦ је решио да се јавно огласи.

"Добили смо притужбе од људи који су имали осећај да је наш коментар фаворизовао Новака Ђоковића те оне које се тичу осуде његовог понашања после ломљења рекета о стуб на мрежи. Док је Ендрју Касл у први план ставаио Ђоковићев бес и фрустрацију и да је то било разумљиво у тако кључном моменту меча, такође је било јасно да је његово понашање погрешно и да је Ђоковић с правом опоменут. Ендјру је такође нагласио да такво понашање може да буде опасно, гледајући на неке раније инциденте Ђоковића, рекавши, 'дисквалификован је на УС Опену после ненамерног погађања линијског судије, то је био опасан тренутак из много разлога'.

Разумемо како су ти коментари утицали на неке и поделили смо ово виђење са програмским тимом. Током финала, наш тим је анализирао све и хвалио оба играча. Хвалили су Алкараса због тако сјајне игре у тим година, варијацијама у игри и Ендрју је такође учествовао у томе хвалећи игру Алкараса", наводи се у саопштењу угледне телевизије.

(Курир) Фото: Елла Линг / Схуттерстоцк Едиториал / Профимедиа

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ББ

27.07.2023 09:28

Будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаз

27.07.2023 10:34

Одбио је дрзављанство ВБританије и сад за Британце нема горег тенисера од насег Нолета. Мрш! Биједници.

Name

Махатма Ганди

27.07.2023 09:33

Ако на дну мора видиш двије рибе да се свађају Енглез је у близини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

27.07.2023 09:45

Неможе му нико ништа јачи је од цјеле Британије зеленаса и плхачкароша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

27.07.2023 11:18

Само им је то и остало да критикују. Јос це он бити љути ,јер он јос није заврсио каијеру.За 100 година такав се неце родити.И кад се роди опет це бити ту не гдје са наси крајева.

ОДГОВОРИТЕ