Велика помама за концерт Александре Пријовић у Загребу

У само два мјесеца од најаве концерта Александра Пријовић распродала је загребачку Арену и тиме додатно учврстила титулу најтраженије младе звијезде у регији. Карата за најављени Еxтра концерт године - 1.12. више нема! Популарна пјевачица захвална, али не и изненађена:

Забава 26.07.2023 | 09:21
Велика помама за концерт Александре Пријовић у Загребу

"Једно велико хвала мојим обожаватељима, мојој вјерној публици! Даћу све од себе да оправдам повјерење и љубав коју сте ми указали. Будите сигурни да нико неће пожалити што је купио карту. Не могу рећи да сам изненађена, могу само рећи велико хвала, нећу вас изневјерити! Знате да ја не волим најављивати спектакле, али вјерујте да ће нам то свима бити ноћ за памћење. Још мало и видимо се, једва чекам, поручила је Пријовић за Еxтра ФМ.

Познато је да се за њезине концерте увијек тражи карта више, па тако и за њезину прву регионалну турнеју Од истока до запада које је дио и овај распродани концерт. Подсјетимо и да је у само 24 сата од најаве концерта у Загребу продано више од 3 хиљаде улазница, што до сада никоме њезиних година није успјело. 

Сви они који су карте купили на вријеме имаће прилику 1.12. уживати у хитовима Богата сиротиња, Саботирам, Ја сам одлично али и пјесмама с новог, тек објављеног албума Девет живота. 

(БН) Фото: Еxтра ФМ 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

26.07.2023 10:44

Ма какав концерт неце га Србин висе запевати у Хрватској нее нее ...Хрвати имају своје ЈА свака им цаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија цворовиц

26.07.2023 11:53

Ајд не лупетај...

Name

Биља

26.07.2023 11:40

Зена је хрватски дрзављанин, пјева код куце, у својој земљи. То које је нације је невазно.

ОДГОВОРИТЕ