Velika pomama za koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu

U samo dva mjeseca od najave koncerta Aleksandra Prijović rasprodala je zagrebačku Arenu i time dodatno učvrstila titulu najtraženije mlade zvijezde u regiji. Karata za najavljeni Extra koncert godine - 1.12. više nema! Popularna pjevačica zahvalna, ali ne i iznenađena:

Zabava 26.07.2023 | 09:21
Velika pomama za koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu

"Jedno veliko hvala mojim obožavateljima, mojoj vjernoj publici! Daću sve od sebe da opravdam povjerenje i ljubav koju ste mi ukazali. Budite sigurni da niko neće požaliti što je kupio kartu. Ne mogu reći da sam iznenađena, mogu samo reći veliko hvala, neću vas iznevjeriti! Znate da ja ne volim najavljivati spektakle, ali vjerujte da će nam to svima biti noć za pamćenje. Još malo i vidimo se, jedva čekam, poručila je Prijović za Extra FM.

Poznato je da se za njezine koncerte uvijek traži karta više, pa tako i za njezinu prvu regionalnu turneju Od istoka do zapada koje je dio i ovaj rasprodani koncert. Podsjetimo i da je u samo 24 sata od najave koncerta u Zagrebu prodano više od 3 hiljade ulaznica, što do sada nikome njezinih godina nije uspjelo. 

Svi oni koji su karte kupili na vrijeme imaće priliku 1.12. uživati u hitovima Bogata sirotinja, Sabotiram, Ja sam odlično ali i pjesmama s novog, tek objavljenog albuma Devet života. 

(BN) Foto: Extra FM 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Joja

26.07.2023 10:44

Ma kakav koncert nece ga Srbin vise zapevati u Hrvatskoj nee nee ...Hrvati imaju svoje JA svaka im cast .

ODGOVORITE
Name

Ilija cvorovic

26.07.2023 11:53

Ajd ne lupetaj...

Name

Bilja

26.07.2023 11:40

Zena je hrvatski drzavljanin, pjeva kod kuce, u svojoj zemlji. To koje je nacije je nevazno.

ODGOVORITE