У судару код Сребренице пет особа повријеђено

Пет лица, од којих су три малољетна, повријеђена су у судару три аутомобила у мјесту Дуго Поље на регионалном путу Сребреница-Братунац, саопштено је из зворничке Полицијске управе.

Република Српска 24.07.2023 | 18:47
У судару код Сребренице пет особа повријеђено

У саобраћајној незгоди учествовала су три аутомобила - "пежо" којим је управљало лице чији су иницијали М.Ц. из Сребренице, "шкода" којим је управљало лице О.П. из Милића и "рено" за чијим је управљачем било лице В.Ц. из Братунца.

У аутомобилу "рено" сапутници су били и лице Н.Т. и три малољетне особе, који су заједно са возачем задобили повреде и упућени су у Дом здравља Братунац, а потом у Болницу Зворник гдје се дежурни доктор није изјаснио о степену повреда.

Након указане медицинске помоћи сва лица пуштена на кућно лијечење.

Алко-тестирањем возача О.П. утврђено је да има 1,88 промила алкохола у крви.

Саобраћајна незгода догодила се синоћ око 23.30 часова, а увиђај су извршили припадници Полицијске станице Сребреница. За вријеме вршења увиђаја на снази је била тотална обустава саобраћаја.

Из полиције наводе да слиједи даљи рад на документовању ове незгоде, а о свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини.

(Срна) Фото: МУП РС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РС

24.07.2023 19:05

Полицајац ударио диретно у ауто где су биле двије зене и троје дијеце,видите колико је надувао,једна зена му је и колегиница из Братунца,у ауту је било и њена дијевојчица,могао је све да их побијен и криве,ни дузне на лицу места...

ОДГОВОРИТЕ