U sudaru kod Srebrenice pet osoba povrijeđeno

Pet lica, od kojih su tri maloljetna, povrijeđena su u sudaru tri automobila u mjestu Dugo Polje na regionalnom putu Srebrenica-Bratunac, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Republika Srpska 24.07.2023 | 18:47
U sudaru kod Srebrenice pet osoba povrijeđeno

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri automobila - "pežo" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.C. iz Srebrenice, "škoda" kojim je upravljalo lice O.P. iz Milića i "reno" za čijim je upravljačem bilo lice V.C. iz Bratunca.

U automobilu "reno" saputnici su bili i lice N.T. i tri maloljetne osobe, koji su zajedno sa vozačem zadobili povrede i upućeni su u Dom zdravlja Bratunac, a potom u Bolnicu Zvornik gdje se dežurni doktor nije izjasnio o stepenu povreda.

Nakon ukazane medicinske pomoći sva lica puštena na kućno liječenje.

Alko-testiranjem vozača O.P. utvrđeno je da ima 1,88 promila alkohola u krvi.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 23.30 časova, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Srebrenica. Za vrijeme vršenja uviđaja na snazi je bila totalna obustava saobraćaja.

Iz policije navode da slijedi dalji rad na dokumentovanju ove nezgode, a o svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.

(Srna) Foto: MUP RS

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RS

24.07.2023 19:05

Policajac udario diretno u auto gde su bile dvije zene i troje dijece,vidite koliko je naduvao,jedna zena mu je i koleginica iz Bratunca,u autu je bilo i njena dijevojčica,mogao je sve da ih pobijen i krive,ni duzne na licu mesta...

ODGOVORITE