Ухапшен Н. Мркић, полиција трага за његовим братом

Никола је брат Александра Мркића, који је тренутно ван Црне Горе, а којег полиција такође потражује. Обављен је претрес стана, у којем није нађено ништа, казао је пуномоћник Мркића, адвокат Вук Јаредић.

Регион 24.07.2023 | 16:15
Ухапшен Н. Мркић, полиција трага за његовим братом

Никола је брат Александра Мркића, који је тренутно ван Црне Горе, а којег полиција такође потражује. Обављен је претрес стана, у којем није нађено ништа, казао је пуномоћник Мркића, адвокат Вук Јаредић

Никола Мркић ухапшен је због сумње да је извршио кривична дјела стварање криминалне организације, злоупотреба службеног положаја и кријумчерење.

Никола је брат Александра Мркића, који је тренутно ван Црне Горе, а којег полиција такође потражује.

Специјално полицијско одјељење је у истој акцији по налогу Специјалног државног тужилаштва и у сарадњи са Еурополом ухапсило Веселина Вељовића.

"У току су претреси на 11 локација широм Црне Горе, а цијелокупна акција је спроведена уз подршку Противтерористичке јединице Управе полиције", наводи се у саопштењу полиције.

Пуномоћник Александра и Николе Мркића, адвокат Вук Јаредић казао је "Вијестима" да је Никола Мркић био на одмору, да га је позвала полиција, након чега је дошао са супругом и отворио стан. Обављен је претрес, у којем није нађено ништа, казао је Јаредић.

Адвокат је раније "Вијестима" рекао да се Никола и Александар не траже од стране Специјалног државног тужилаштва (СДТ) или Управе полиције.

(Вијести.ме) Фото: Илустрација/Истоцк пхото

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган

24.07.2023 18:08

А чији је Никола брат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

24.07.2023 19:14

Знаци умро сам од смијеха. Знам да им се деси да понове два пута исти пасос и гледам оно три пута.... Ал коментар онда на крају знаци кида прсљенове..