Uhapšen N. Mrkić, policija traga za njegovim bratom

Nikola je brat Aleksandra Mrkića, koji je trenutno van Crne Gore, a kojeg policija takođe potražuje. Obavljen je pretres stana, u kojem nije nađeno ništa, kazao je punomoćnik Mrkića, advokat Vuk Jaredić.

Region 24.07.2023 | 16:15
Uhapšen N. Mrkić, policija traga za njegovim bratom

Nikola je brat Aleksandra Mrkića, koji je trenutno van Crne Gore, a kojeg policija takođe potražuje. Obavljen je pretres stana, u kojem nije nađeno ništa, kazao je punomoćnik Mrkića, advokat Vuk Jaredić

Nikola Mrkić uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja i krijumčerenje.

Nikola je brat Aleksandra Mrkića, koji je trenutno van Crne Gore, a kojeg policija takođe potražuje.

Specijalno policijsko odjeljenje je u istoj akciji po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva i u saradnji sa Europolom uhapsilo Veselina Veljovića.

"U toku su pretresi na 11 lokacija širom Crne Gore, a cijelokupna akcija je sprovedena uz podršku Protivterorističke jedinice Uprave policije", navodi se u saopštenju policije.

Punomoćnik Aleksandra i Nikole Mrkića, advokat Vuk Jaredić kazao je "Vijestima" da je Nikola Mrkić bio na odmoru, da ga je pozvala policija, nakon čega je došao sa suprugom i otvorio stan. Obavljen je pretres, u kojem nije nađeno ništa, kazao je Jaredić.

Advokat je ranije "Vijestima" rekao da se Nikola i Aleksandar ne traže od strane Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) ili Uprave policije.

(Vijesti.me) Foto: Ilustracija/Istock photo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dragan

24.07.2023 18:08

A čiji je Nikola brat?

ODGOVORITE
Name

Pero

24.07.2023 19:14

Znaci umro sam od smijeha. Znam da im se desi da ponove dva puta isti pasos i gledam ono tri puta.... Al komentar onda na kraju znaci kida prsljenove..