Детаљи удеса у Бијељини: Шесторо повријеђено

Шест особа повријеђено је синоћ у судару санитетског возила и аутомобила у Бијељини.

Република Српска 22.07.2023 | 09:53
Детаљи удеса у Бијељини: Шесторо повријеђено

Ова несрећа се у Улици српске војске догодила око 20.40 часова.

Један од учесника је “црафтер – санитет” којим је управљао М. Л. који је задобио повреде о чијем се степену љекари нису изјаснили,  пише <а цласс="ранк-матх-линк" хреф="хттпс://инфобијељина.цом/вијести/бијељина--сесторо-повриједјено--медју-њима-и-цетворо-у-санитету--фото--видео-" таргет="_бланк" рел="ноопенер">ИнфоБијељина.

Путник у санитету Р.Ц. задобио је лакше повреде, а путник С.Р. повреде о чијем се степену љекари нису изјаснили и путник С.Ј. је лакше повријеђена. <див цласс="баннер ноБефоре"> <див ид="ИнТеxт_1" дата-гоогле-qуерy-ид="ЦНнс_О3qоYАДФYМХ4АодбмоЛ8А">

Други учесник је “рено меган” којим је управљао М.Б. који има повреде о чијем се степену љекари нису изјаснили те је задржан у болници.

Путник у том возилу В.П. има лакше повреде и задржан је такође у болници.

(ИнфоБијељина)  Фото: БН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кмкок

22.07.2023 11:22

Ове ликове што не поштују предност санитетских возила би требало слати прво на робију а послије на психијатрију на лијечење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

У Њемацкој

22.07.2023 17:55

Ригорозне казне ако ометес санитет, а ако због тога неко изгуби живот оде ти на робију зесцу. Да га пропустиш смијес се попети и на банкину,тротоар само да он брзо продје. Овдје гледам тркају се да буду испред њега и сви некуд зуре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

23.07.2023 01:14

Возач реноа, нека упише обуку за возача са обзиром и да ме не би чудило да је купио возачку а учио возити од неког ко појма нема!

ОДГОВОРИТЕ