Ово ће бити тешка година, посебно за Семберију

"Сутра идемо у обилазак терена, збираћемо штету која је већ је сада јасно вишемилионска, прогласићу стање елементарне непогоде и направићемо план за даље", навео је Петровић

Република Српска 19.07.2023 | 22:54
Ово ће бити тешка година, посебно за Семберију

- Сви заједно смо свједоци великог олујног невремена које нас је задесило, и које је нанијело вишемилионску штету. Штета се огледа у уништеним усјевима, повртарским и воћним културама, пластеницима, крововима и осталим дјеловима кућа и објеката, електричним кваровима, закрченим путним правцима, на велику жалост има и повријеђених медју људима - саопштио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Он је упутио молбу грађанима да не излазе без пријеке потребе нигдје, наводећи да је велики број путних праваца блокиран обореним стаблима,  нема електричне енергије/уличне расвјете те је врло небезбједно кретати се било гдје.

Екипа Комуналца и Ватрогасне јединице је већ на терену и почело је рашчишћавање путних праваца, молим све грађане за стрпљење јер у свим сеоским мјесним заједницама и на територији града је велики број путних праваца блокиран и потребно је вријеме за крчење и рашчишћавање свих путева.

"Сутра идемо у обилазак терена, збираћемо штету која је већ је сада јасно вишемилионска, прогласићу стање елементарне непогоде и направићемо план за даље", навео је Петровић и додао:

"Нажалост још једна велика трагедија нас је задесила, несрећа не иде никада сама, ово ће бити изузетно тешка година за све, посебно за Семберију, али преживјели смо и теже, преживјећемо и ово!

(БН) Фото: Срна

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Тре

19.07.2023 23:59

Додик нас ставља на црну листу ,одакле паре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав пех

20.07.2023 07:55

У погрешно време на погрешном месту

ОДГОВОРИТЕ
Name

мане

20.07.2023 11:07

Ви семберци само знате бобро кукати.Стета на свињама це бити плацена 100%.Воцари у крајини унистени 100% нико неписе ни једно слово о томе.

Name

мислим

20.07.2023 11:28

Све це то наса влада да позлати.

ОДГОВОРИТЕ