АТОС БАНК и компанија Нестро Петрол вас награђују

АТОС БАНК а.д. Бања Лука у сарадњи са компанијом “НЕСТРО ПЕТРОЛ” а.д. Бања Лука награђује клијенте са значајним попустом. Наиме, сви корисници Мастерцард картица наше Банке остварују попуст од 0,20 КМ по литри погонског горива у периоду од 15.07. – 15.10.2023. године, дакле три мјесеца колико ће ова промотивна кампања и трајати. 

Република Српска 18.07.2023 | 12:42
АТОС БАНК и компанија Нестро Петрол вас награђују

Мастерцард картице АТОС Банке са којима можете остварити попуст су: Мастерцард Стандард Дебит, Мастерцард Стандард Цредит и Мастерцард Голд Цредит.

Уз ову примамљиву љетну погодност, имате могућност да на бензинским пумпама “НЕСТРО ПЕТРОЛ” а.д. Бања Лука на територији Босне и Херцеговине у наредна три мјесеца, плаћањем Мастерцард® картицама Атос Банке остварите попуст, а на овај начин и кроз ову промотивну кампању са компанијом “НЕСТРО ПЕТРОЛ” а.д. Бања Лука желимо да током љетних мјесеци наградимо наше вјерне клијенте.

Поврат новчаних средстава извршиће се у року од 3 дана од извршеног плаћања Мастерцард картицом АТОС Банке на исти рачун са ког је извршено плаћање горива.

Више информација о овој промотивној кампањи, али и о осталим производима и услугама Банке можете пронаћи на нашој wеб страници хттпс://атосбанк.ба/, у најближој пословници Банке и путем бесплатног телефона Контакт центра 0800 59 999.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар