ATOS BANK i kompanija Nestro Petrol vas nagrađuju

ATOS BANK a.d. Banja Luka u saradnji sa kompanijom “NESTRO PETROL” a.d. Banja Luka nagrađuje klijente sa značajnim popustom. Naime, svi korisnici Mastercard kartica naše Banke ostvaruju popust od 0,20 KM po litri pogonskog goriva u periodu od 15.07. – 15.10.2023. godine, dakle tri mjeseca koliko će ova promotivna kampanja i trajati. 

Republika Srpska 18.07.2023 | 12:42
ATOS BANK i kompanija Nestro Petrol vas nagrađuju

Mastercard kartice ATOS Banke sa kojima možete ostvariti popust su: Mastercard Standard Debit, Mastercard Standard Credit i Mastercard Gold Credit.

Uz ovu primamljivu ljetnu pogodnost, imate mogućnost da na benzinskim pumpama “NESTRO PETROL” a.d. Banja Luka na teritoriji Bosne i Hercegovine u naredna tri mjeseca, plaćanjem Mastercard® karticama Atos Banke ostvarite popust, a na ovaj način i kroz ovu promotivnu kampanju sa kompanijom “NESTRO PETROL” a.d. Banja Luka želimo da tokom ljetnih mjeseci nagradimo naše vjerne klijente.

Povrat novčanih sredstava izvršiće se u roku od 3 dana od izvršenog plaćanja Mastercard karticom ATOS Banke na isti račun sa kog je izvršeno plaćanje goriva.

Više informacija o ovoj promotivnoj kampanji, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999.

(PR)

Komentari / 0

Ostavite komentar