ФС БиХ потписао уговор с Телекомом Србије: Арена Спорт наредних пет сезона преноси Премијер лигу

У просторијама Фудбалског савеза БиХ уприличено је потписивање уговора у вези са уступањем ТВ права, преноса и емитовања за утакмице Премијер лиге и Купа БиХ.

Босна и Херцеговина 17.07.2023 | 12:27
ФС БиХ потписао уговор с Телекомом Србије: Арена Спорт наредних пет сезона преноси Премијер лигу

Како је то и претходних сезона био случај, утакмице елитног ранга у наредних пет сезона преносиће Арена Спорт.

Уговор су потписали Владимир Лучић, директор Телекома Србије и Аднан Џемиџић, в.д. генералног секретара ФС БиХ, а све је прокоментарисао и предсједник Савеза Вицо Зељковић.

"Ово је јако битно за ФС БиХ и Премијер лигу. Желим се захвалити групацији Телекома Србија. Успјели смо да обезбиједимо одређена финансијска средства да наставимо активности које смо започели. Изузетно смо задовољни и трудићемо се да будемо што бољи партнер", изјавио је Зељковић.

Финансијски детаљи уговора су пословна тајна, али Лучић је казао да је НС БиХ испословао повољнији уговор због генералног повећања цијена.

Нагласио је и да ће се утакмице Премијер лиге преносити у читавом региону и свијету, што ће допринијети повећању популаности такмичења.

Најављено је да ће се покушати реализовати емсија која би се бавила анализом спорних детаља и судијских одлука, а што је протеклих неколико сезона био највећи недостататак.

Нова сезона Премијер лиге почиње 29. јула када су на програму утакмице 1. кола.

(Клиx)  Фото: Д.С./Клиx

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

МW

17.07.2023 14:08

Ма о каквој премиер лиги У БиХ ви писете па имамо ми премиер лиги У Србији с.... ..... КО ЦЕ то да плаца м... вам Васу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

17.07.2023 15:38

Све го лоповлук и узимање народног новца, фуј бандо.

Name

Миле

18.07.2023 00:16

Ко ће гледати утакмице са кукурузишта.

Name

Милан

17.07.2023 14:50

Јел то тај вицо који је увозио скарт пелене и маске за време короне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.07.2023 17:57

Прототип успјесног бизнисмена Републике Српске. Ни знања, ни сколе, ни образовања, ни васпитања, ни културе, ни морала, ни постења. Пелене неквалитетне и корона набавке. Али то је Вице, један од оних којима је дозвољено да на насе оци краде од народа и дрзаве. Ко сви велики “Срби” милионери у Републици Српској

Name

Ре

17.07.2023 20:06

На маскама за 24 сата зарадио 1 милион.

Name

Јоваа

17.07.2023 19:07

Каква фарса.потписан уговор а нигде објава на који износ..Свака земља у Европи објави а овај назовимо га префседник Савеза Вицо то сматра својим приватним.Ради ста хоце..нико ниста..Гигивиц прави лакрдије на уттакмицама Борца и цијела регија се смије томе али њима то не смета..сада јос тај фамозни уговор ..какав манифетлук од пропустајуцих пелена.па маске у корони сад прање лове кроз Борац и Савез БиХ...

ОДГОВОРИТЕ