FS BiH potpisao ugovor s Telekomom Srbije: Arena Sport narednih pet sezona prenosi Premijer ligu

U prostorijama Fudbalskog saveza BiH upriličeno je potpisivanje ugovora u vezi sa ustupanjem TV prava, prenosa i emitovanja za utakmice Premijer lige i Kupa BiH.

Bosna i Hercegovina 17.07.2023 | 12:27
FS BiH potpisao ugovor s Telekomom Srbije: Arena Sport narednih pet sezona prenosi Premijer ligu

Kako je to i prethodnih sezona bio slučaj, utakmice elitnog ranga u narednih pet sezona prenosiće Arena Sport.

Ugovor su potpisali Vladimir Lučić, direktor Telekoma Srbije i Adnan Džemidžić, v.d. generalnog sekretara FS BiH, a sve je prokomentarisao i predsjednik Saveza Vico Zeljković.

"Ovo je jako bitno za FS BiH i Premijer ligu. Želim se zahvaliti grupaciji Telekoma Srbija. Uspjeli smo da obezbijedimo određena finansijska sredstva da nastavimo aktivnosti koje smo započeli. Izuzetno smo zadovoljni i trudićemo se da budemo što bolji partner", izjavio je Zeljković.

Finansijski detalji ugovora su poslovna tajna, ali Lučić je kazao da je NS BiH isposlovao povoljniji ugovor zbog generalnog povećanja cijena.

Naglasio je i da će se utakmice Premijer lige prenositi u čitavom regionu i svijetu, što će doprinijeti povećanju populanosti takmičenja.

Najavljeno je da će se pokušati realizovati emsija koja bi se bavila analizom spornih detalja i sudijskih odluka, a što je proteklih nekoliko sezona bio najveći nedostatatak.

Nova sezona Premijer lige počinje 29. jula kada su na programu utakmice 1. kola.

(Klix)  Foto: D.S./Klix

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

MW

17.07.2023 14:08

Ma o kakvoj premier ligi U BiH vi pisete pa imamo mi premier ligi U Srbiji s.... ..... KO CE to da placa m... vam Vasu.

ODGOVORITE
Name

Mislim

17.07.2023 15:38

Sve go lopovluk i uzimanje narodnog novca, fuj bando.

Name

Mile

18.07.2023 00:16

Ko će gledati utakmice sa kukuruzišta.

Name

Milan

17.07.2023 14:50

Jel to taj vico koji je uvozio skart pelene i maske za vreme korone?

ODGOVORITE
Name

Re

17.07.2023 17:57

Prototip uspjesnog biznismena Republike Srpske. Ni znanja, ni skole, ni obrazovanja, ni vaspitanja, ni kulture, ni morala, ni postenja. Pelene nekvalitetne i korona nabavke. Ali to je Vice, jedan od onih kojima je dozvoljeno da na nase oci krade od naroda i drzave. Ko svi veliki “Srbi” milioneri u Republici Srpskoj

Name

Re

17.07.2023 20:06

Na maskama za 24 sata zaradio 1 milion.

Name

Jovaa

17.07.2023 19:07

Kakva farsa.potpisan ugovor a nigde objava na koji iznos..Svaka zemlja u Evropi objavi a ovaj nazovimo ga prefsednik Saveza Vico to smatra svojim privatnim.Radi sta hoce..niko nista..Gigivic pravi lakrdije na uttakmicama Borca i cijela regija se smije tome ali njima to ne smeta..sada jos taj famozni ugovor ..kakav manifetluk od propustajucih pelena.pa maske u koroni sad pranje love kroz Borac i Savez BiH...

ODGOVORITE