Најхрабрији су летјели са ћуприје на Дрини као ласте

Туристичко спортска манифестацицја „Скокови са Вишеградске ћуприје на Дрини“ окупили су ове године 15 најпознатијих скакача из Србије, Црне Горе и БиХ. Идеално вријеме за храбре момке, добра организација и још боље награде за побједнике.

Република Српска 16.07.2023 | 20:15
Најхрабрији су летјели са ћуприје на Дрини као ласте

Побједник 14. Манифестације скокова са моста Мехмед-паше Соколовића у Дрину у Вишеграду је Александар Алексић из Ужица, друго мјесто припало је Раду Шћепановићу из Колашина а треће Елваду Крнићу из Тузи из Црне Горе.

Побједник је одлучен накнадним скоковима у продужетку јер су исти број бодова имали Алексић и Шћепановић.

“За мене је ово посебна побједа  јер сам у Вишеграду досад у скоковима за мало испуштао прва три мјеста  а ево И сад смо имали додатне скокове да одлучимо ко је успјешнији”, рекао је Александар  Алексић  

Другопласирани Раде Шћепановић каже да је досад три пута побједјивао у Вишеграду  И да овдје увијек нијансе на прво мјесто избаце побједника јер је ријеч о скакачима који имају много скокова на разним скакаоницама.

“Са задовољством сам се одазвао организаторима да браним титулу од прошле године кад сам био први . Ова бронза ми сија као злато”, истакао је трећепласирани Елвад Крнић.-

Скакало се са висине од 12 метара са софе Ћуприје на Дрини а побједницима су припале новчане награде од 700, 500 и 300 КМ као и пехари.

Награде је уручио начелник општине Вишеград Младен Ђуревић, а организација најатрктивније манифестације у току туристиче сезоне била је Туристичка организаицја Вишеград.

Предивна слика са Дрине, по којој су пливили бродови, чамци, супдаске, кајаци и бродићи и све то пред очима бројних туриста. Ни темпаратура ваздуха од 38 степени није омела грађне да присуствујуу овом догађају.

(БН) Фото: БН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

+

16.07.2023 22:17

Браво Момци. Велика храброст и способност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

16.07.2023 22:47

Супер је ова манифестација

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментатор

17.07.2023 10:34

А тек награда од 700км да их уоквири само . .

Name

Цовјек

17.07.2023 21:57

Није вас стид ту сте убијали а сад скацете срам да вас буде Али ви изгледа незнате за срам 😔

ОДГОВОРИТЕ
Name

бенито

18.07.2023 10:24

Нису млади криви! Они вјерују у оно сто им се прицало, једном се негдје мора подвуци црта! Идеалну би било да ова омладина смогне интелектуалне снаге и спозна праву истину те симболицно ода поцаст невиним зртвама њиховох оцева и дједова! Тада би зивот кренуо напријеф!