Радио нож: Расправа у пекари се отргла контроли

У Неуму је синоћ дошло до физичког обрачуна између два радника једне пекаре у којем је једна особа задобила лакше повреде нанесене оштрим предметом.

Босна и Херцеговина 16.07.2023 | 12:37
Радио нож: Расправа у пекари се отргла контроли

Убрзо након инцидента на терен је стигла полиција ХНК која је лишила слободе А. О. (25) држављанина Албаније због сумње да је нанио лакше тјелесне повреде Д. Л. (38) из Горње Рогатице.

А. О. је приведен те се над њим тренутно врше истражне радње, док су Д. Л. констатоване лакше тјелесне повреде, односно површинске ране настале убодом ножа, потврдила је дежурни кантонални тужилац ХНК.

До обрачуна је дошло након краће расправе између радника која је прерасла у физички обрачун у којем је А. О. посегнуо за ножем нанијевши повреде Д. Л.

(Агенције) Фото: Г. Ш./Клиx.ба

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

С2

16.07.2023 12:50

Шиптарска посла нема конверзације одма нож

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

16.07.2023 14:29

Горе це бити у цијелој БИХ јер су растјерали по свијету насу омладину а сад би да примају странце да им раде па це да виде како це проци али треба их послати Тривицу да раде за њега ееее тразице те ви насу расељену вриједну и постену дјецу али це вам радити арапи и остали досељеници

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

16.07.2023 16:14

Тражити ће ви дјецу ,али она неће вас. Тко год је отишо ријетко се тко икада вратијо.Ја да имам 20 год.,отишао би за Америку,Канаду ,Аустралију ,неби да ме овде сахране а камоли да живим.