Radio nož: Rasprava u pekari se otrgla kontroli

U Neumu je sinoć došlo do fizičkog obračuna između dva radnika jedne pekare u kojem je jedna osoba zadobila lakše povrede nanesene oštrim predmetom.

Bosna i Hercegovina 16.07.2023 | 12:37
Radio nož: Rasprava u pekari se otrgla kontroli

Ubrzo nakon incidenta na teren je stigla policija HNK koja je lišila slobode A. O. (25) državljanina Albanije zbog sumnje da je nanio lakše tjelesne povrede D. L. (38) iz Gornje Rogatice.

A. O. je priveden te se nad njim trenutno vrše istražne radnje, dok su D. L. konstatovane lakše tjelesne povrede, odnosno površinske rane nastale ubodom noža, potvrdila je dežurni kantonalni tužilac HNK.

Do obračuna je došlo nakon kraće rasprave između radnika koja je prerasla u fizički obračun u kojem je A. O. posegnuo za nožem nanijevši povrede D. L.

(Agencije) Foto: G. Š./Klix.ba

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

S2

16.07.2023 12:50

Šiptarska posla nema konverzacije odma nož

ODGOVORITE
Name

Xxxx

16.07.2023 14:29

Gore ce biti u cijeloj BIH jer su rastjerali po svijetu nasu omladinu a sad bi da primaju strance da im rade pa ce da vide kako ce proci ali treba ih poslati Trivicu da rade za njega eeee trazice te vi nasu raseljenu vrijednu i postenu djecu ali ce vam raditi arapi i ostali doseljenici

ODGOVORITE
Name

Koroslav

16.07.2023 16:14

Tražiti će vi djecu ,ali ona neće vas. Tko god je otišo rijetko se tko ikada vratijo.Ja da imam 20 god.,otišao bi za Ameriku,Kanadu ,Australiju ,nebi da me ovde sahrane a kamoli da živim.