Начелник општине физички напао власницу кафића

Јутрос су хрватски медији пренијели како је власница угоститељског објекта у Северину код Бјеловара оптужила ХДЗ начелника Жарка Жгелу да ју је пијан напао испред њеног кафића у недјељу навече.

Регион 12.07.2023 | 19:45
Начелник општине физички напао власницу кафића

Власница кафића, 28-годишња Ива Милка Крамарић, рекла је да постоје снимци с надзорних камера на којима се, како је нагласила, изузетно јасно види како је актуелни начелник Општине Северин напада и шамара.

– О свему је упозната полиција којој управо у сриједу предајем све снимке. Желим све то подијелити јер више није нормално шта начелник Жгела ради мени и радницама мог кафића – рекла је 28-годишња власница кафића, Ива Милка Крамарић за Бјеловар ливе.

У међувремену су се појавили и снимци с надзорних камера које је спомињала власница кафића. На њој се заиста јасно види како ХДЗ- начелник прилази жени и удара јој два шамара која дјелују прилично снажно.

Тек након другог шамара један од мушкараца хвата руку ХДЗ начелника Жгеле, али он извлачи руку и неколико секунди касније поново креће на власницу кафића. Она се одмиче, а он је хвата за врат и руком је још једном удара у главу. Потом је гура и обоје излазе из кадра.

Али ту је и други снимак (на снимку коју су објавили локални портали прво се приказује кадар с те камере). На њој се види да је ХДЗ начелник наставио ударати власницу у главу, и најмање је једном удара шаком у главу с леђа.

Тек тада се жена успијева измакнути, али ХДЗ-овац ју још једном покушава ударити у главу.

Из ПУ бјеловарско-билогорске су потврдили да су поступали у Северину те наводе да је криминалистичко истраживање у току.

– 9. јула 2023. године поступали смо у Северину те су криминалистичким истраживањем за сада утврђени идентитети неколико починилаца нарушавања јавног реда и мира, док се и даље спроводи криминалистичко истраживање како би се утврдили сви учесници наведеног догађаја. По завршетку криминалистичког истраживања и примања болничких пријава и квалификација повриједа слиједи одговарајуће писмени извјештај надлежном суду – кажу из полиције, Индеx.хр.

Видео је узнемирујући:

(Агенције) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

+

12.07.2023 19:51

Зар у ЕУ има такве гадости и протаклука. Ми у Б И Х смо, својатнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зилле

12.07.2023 20:47

То је демократски!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конвенција

12.07.2023 21:31

А ја европе и година,и људски права.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

12.07.2023 22:26

Набити мајмуна на колац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрее

13.07.2023 03:05

Хдз највеца мафија у Хрватској само погледајте ста је Иво Санадер опљацкао ста је истрага показала највеца пљацкаска организација која је унистила Републику Хрватску .

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

13.07.2023 09:09

Овај мајмун је превазишао и Милокрада

ОДГОВОРИТЕ