Načelnik opštine fizički napao vlasnicu kafića

Jutros su hrvatski mediji prenijeli kako je vlasnica ugostiteljskog objekta u Severinu kod Bjelovara optužila HDZ načelnika Žarka Žgelu da ju je pijan napao ispred njenog kafića u nedjelju naveče.

Region 12.07.2023 | 19:45
Načelnik opštine fizički napao vlasnicu kafića

Vlasnica kafića, 28-godišnja Iva Milka Kramarić, rekla je da postoje snimci s nadzornih kamera na kojima se, kako je naglasila, izuzetno jasno vidi kako je aktuelni načelnik Opštine Severin napada i šamara.

– O svemu je upoznata policija kojoj upravo u srijedu predajem sve snimke. Želim sve to podijeliti jer više nije normalno šta načelnik Žgela radi meni i radnicama mog kafića – rekla je 28-godišnja vlasnica kafića, Iva Milka Kramarić za Bjelovar live.

U međuvremenu su se pojavili i snimci s nadzornih kamera koje je spominjala vlasnica kafića. Na njoj se zaista jasno vidi kako HDZ- načelnik prilazi ženi i udara joj dva šamara koja djeluju prilično snažno.

Tek nakon drugog šamara jedan od muškaraca hvata ruku HDZ načelnika Žgele, ali on izvlači ruku i nekoliko sekundi kasnije ponovo kreće na vlasnicu kafića. Ona se odmiče, a on je hvata za vrat i rukom je još jednom udara u glavu. Potom je gura i oboje izlaze iz kadra.

Ali tu je i drugi snimak (na snimku koju su objavili lokalni portali prvo se prikazuje kadar s te kamere). Na njoj se vidi da je HDZ načelnik nastavio udarati vlasnicu u glavu, i najmanje je jednom udara šakom u glavu s leđa.

Tek tada se žena uspijeva izmaknuti, ali HDZ-ovac ju još jednom pokušava udariti u glavu.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su potvrdili da su postupali u Severinu te navode da je kriminalističko istraživanje u toku.

– 9. jula 2023. godine postupali smo u Severinu te su kriminalističkim istraživanjem za sada utvrđeni identiteti nekoliko počinilaca narušavanja javnog reda i mira, dok se i dalje sprovodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili svi učesnici navedenog događaja. Po završetku kriminalističkog istraživanja i primanja bolničkih prijava i kvalifikacija povrijeda slijedi odgovarajuće pismeni izvještaj nadležnom sudu – kažu iz policije, Index.hr.

Video je uznemirujući:

(Agencije) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

+

12.07.2023 19:51

Zar u EU ima takve gadosti i protakluka. Mi u B I H smo, svojatniji.

ODGOVORITE
Name

Zille

12.07.2023 20:47

To je demokratski!

ODGOVORITE
Name

Konvencija

12.07.2023 21:31

A ja evrope i godina,i ljudski prava.

ODGOVORITE
Name

Hm

12.07.2023 22:26

Nabiti majmuna na kolac.

ODGOVORITE
Name

Free

13.07.2023 03:05

Hdz najveca mafija u Hrvatskoj samo pogledajte sta je Ivo Sanader opljackao sta je istraga pokazala najveca pljackaska organizacija koja je unistila Republiku Hrvatsku .

ODGOVORITE
Name

XOXO

13.07.2023 09:09

Ovaj majmun je prevazišao i Milokrada

ODGOVORITE