Вјетар у леђа пред Европу: Моззарт нови спонзор ФК Борац Бања Лука

Компанија Моззарт данас је постала званични ексклузивни беттинг партнер Фудбалског клуба Борац из Бањалуке. Уговор је потписан на годину дана, с могућношћу продужења на још једну.

Република Српска 12.07.2023 | 16:53
Вјетар у леђа пред Европу: Моззарт нови спонзор ФК Борац Бања Лука

Уговор о партнерству данас су потписали руководилац Сектора маркетинга компаније Моззарт, Тамара Ђајић и предсједник клуба из Бањалуке Милан Тегелтија.

"Најбољи иду уз најбоље, па тако данас компанија Моззарт, као регионални лидер у приређивању игара на срећу, постаје спонзор Великана из Платонове. Наредних годину дана бићемо уз Фудбалски клуб Борац који је симбол Бањалуке, а овај уговор склапамо само неколико дана након њиховог 97. рођендана.

Желимо им, да уз подршку Моззарта, освоје шампионску титулу и да наставе да нижу побједе у годинама које слиједе, а ми ћемо им бити вјерни навијач на том путу", истакла је Тамара Ђајић из компаније Моззарт.

Предсједник бањалучког Борца, Милан Тегелтија је додао:

"Заиста ово је веома важан дан за нас јер представља почетак једне лијепе сарадње између Фудбалског клуба Борац и велике компаније Моззарт. Сигуран сам да ће нам сарадња донијети бенефите јер - заједно смо јачи. Покушавамо да остваримо максималне изворе самосталног финансирања.

Откад је нова управа на челу клуба, Моззарт је први спонзор којег представљамо, а свакако ће бити једини из области приређивања игара на срећу. Надамо се да ће ова сарадња потрајати и дуже од годину дана на колико смо потписали уговор", истакао је Тегелтија.

Овим уговором Моззарт је још једном показао да је лидер када је ријеч о беттинг партнерству, будући да су већ од раније исти уговори потписани са Зрињским, Сарајевом, Жељезничаром, Леотаром, Вележом.

(ПР)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мрга

12.07.2023 19:43

Спонзори идиота, коцкара, нерадника и алкоса помажу спортски клуб. Па треба нас запалити напалмом, али све до задњег, и посадити ново дрвеће, шуме, меде, зеке и писмен народ који само ради и не зна за пороке!!!!

ОДГОВОРИТЕ